Децата са малки за кратко, а собствениците на този малък дом със сигурност не искат да пропуснат този момент. Апартаменът, в който ще надникнем днес, носи вдъхновение и детски дух от далечен Тайван. Всеки от нас е мечтал да има своя парзалка в хола нали?

Дизайнерите на този дом, са предвидили такава, така че семейното щастие да е пълно!

По начало тайванските дизайнери са извесни с функционалността на пространствата, които проектират. В това студио, ще откриете плъзгащи се модулни стени, повдигнати пространства за игра, пързалка- която свързва нивата, зони за занаяти и какво ли още не.

Децата са фокуса на декорацията в този дом. Всичко е замислено, така че играта да не спира, поне за най-малките, а детските спомени създадени в такъв дом, ще са наистина незабравими и слънчеви.

Влизаме в този семеен дом, а той е просторен и въздушен. Едната му стена е заета от голяма семейна библиотека в бяло, която има двойна функция. Няколко вградени стъпъла, водят към сгушен кът за игра.

От него можеш да излезеш по стълбите или спускайки се по пързалка!

Собствениците залагат на отворен план с много свободна площ. Пързалката, спуска малчуганите на общото ниво, където мебелите са сведени до най-нужното, за да могат децата да тичат свободно.

Креативното място за игра, означава, че не е нужно, семейството, да напуска дома си, за да се забвалява, дори с по-енергични игри. Тук гоненицата е абсолютно възможна!

Едната стена е боядисана в зелена тебеширена боя, която може да се драска и чисти.

Кухнята е обособен кът със свободен достъп и видимост към целия апартамент.

Шкафовете и всички места за съхранение на вещи са разположени по стените, така че да не „задушават“ интериора и да не заемат площ.

Ако сте млади родители и искате да се насладите на миговете с детето си, може би ще ви вдъхновим за една вътрешна пързалка, а защо не и люлка!

Източник: http://www.home-designing.com/playful-modern-taiwanese-homes-with-slides-inside

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.