Декорите в стил Нордик или Сканди, са неизбежни за влюбване! Чисти линии, много топлина и уют, преплетени с нуждата ни от ежедневна практичност.

В тази колекция сме събрали не един и два, а цели шест варианта на Сканди-шик интериор!

Започваме с декор в който млечно-белите нюанси са в комбинация със стайни растения и дървесни нюанси.

Продължаваме разходката в цветно превъплъщение на скандинавския стил, който включва розови и тюркоазени елементи. Те правят неокласическата основа на декора една идея по-разчупена и съвременна.

Бежово, сиво и маслено зелено, обагрят претендент номер три, а следващият декор е потопен в монохром и минимализъм.

Финишираме с класически Сканди прочит в черно-бяло и един дом посветен на любовта към четенето и книгите!

Млечни нюанси, нежни овални форми и силно усещане за мекота и чистота- това е спокойната всекидневна, в която попадаме тук. Тъмните цветове са деликатно представени и само подчертават контраста с въздушната атмосфера на декора.

Откриваме характерната Сканди библиотека в светло дърво, без гръб. Декоративни елементи са окичили откритите рафтове, а всички вещи са прибрани в специално проектирани шкафове.

Весели розови и наситено сини акценти, помагат на дом номер две да смекчи неокласиката в архитектурата и дават специфичен дух на този Сканди интериор. Тук, мкожем да усетим една идея бохемска безгрижност, заради плетените елементи и множеството декоративни възглавнички.

Обещахме ви минимализъм в стил Сканди и ето го и него!

Арт-уърк в монохром и геометрични форми, допълва излъчването на декора. Малкото студио е издържано в бяло и черно, а трапезарията се откроява с избора на светло дърво за масата и столовете за хранене.

Ако сте любител на книгите, ще се влюбите в прелестната библиотека на последния ни претендент днес.

Пред шеметната бяла библиотека, откриваме класически люлеещ се стол в стил Сканди- префектен за релаксация и с поглед към цялата площ на студиото.

А то е малко, но много уютно! Кухнята е заела протежението на едната стена, а над нея е покачен усамотен офис.

Постарахме се, да ви вдъхновим с последните тенденции в стил Сканди-шик! Грабнете си идея и доближете декора у дома до Нордик естетиката сега!

Източник: http://www.home-designing.com/scandinavian-home-interiors-six-different-ways

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.