Инфузията на бохемската естетика в Сканди декор, значи повече цвят, повече плетени елементи и деликатни десени. В Сканди-бохо партньорството, декоративните елементи и аксесоари, ни доближават до природата и събуждат пътешественика в нас.

В четирите Сканди-бохо домове, които сме селектирали, ще откриете леки, въздушни декоративни теми, носещи природно усещане.

Не липсват и ярки цветни акценти в цвят тюркоаз, които се открояват по прелестен начин в декора от бяло и дървесни тонове.

В първият дом, в който надникваме, ни посреща стенна галерия от ботанически принтове и изкусни десени. Под нея, се е настанил галещ погледа, сив, мек диван в типично скандинавски стил. Килимът със своите геометрични шарки добавя цветни акценти в синьо и оранжево.

Този микро дом, предлага и невероятна веранда, която увеличава жилищната площ, като я пренася отвън в богата зелена градина.

Следващият ни Сканди-бохо дом, чака в слънчева Барселона. Всекидневната, е обляна в естествена светлина и е много просторна. Плетеният килим привлича погледа с интригуващи шарки, а мебелите са издържани в стил Нордик- изчистени линии, дървена база, меки текстури в неутрален цвят.

За кухнята, е избрано светло дърво, което кореспондира прекрасно с изобилието от стайни растения и микро градината на балкона.

Апартамент номер три, ни посреща с ниска мраморна маса, кресла в пухкава изкуствена вълна и карсив Сканди скрин, вдъхновен от средата на миналия век.

Спалнята е малка, но много релаксираща. Тук властва ратановата оплетка. Тя обгръща леглото, под формата на табла, моделира нощните шкафчета и стига чак до полилея.

Сканди-бохо вайбът е допълнен от две плетени табуретки с крака от естествено дърво.

Просторният и последен Сканди-бохо декор, който ще разгледаме има забележителни тюркоазени акценти в декора и открити дървени греди, носещи лека рустик атмосфера.

Частична дървена ламперия отделя всекидневната от луксозен домашен фитнес кът.

В този декор, е застъпена употребата на дърво- обработено и запазило естественият си вид.

Кухнята е изключително свежа и просторна, съчетание от светло дърво и бели шкафове.

Плъзгащата се дървена врата- тип хамбар, отново ни връща усещането за рустикална хижа.

Не е трудно да си представим, съчетанието между двата стила тук, защото те някак естествено се допълват в изразните средства, които ползват- естествени материали, чисти форми, семпло излъчване. Едно прекрасно съчетание, което взима най-доброто от естетиката в двата стила.

Източник: http://www.home-designing.com/breathing-in-nature-peace-with-scandi-boho-interiors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.