Събрали сме страхотна колекция от идеи за декорация на малка спалня.

Големите спални са луксозни и просторни, но малката спалня, предлага неповторим уют и комфорт.

Ще ви вдъхновим с голяма колекция от интериорни решения, за случайте в които пространството ви е ограничено.

Малкото местенце за спане, може да изглежда невероятно. Независимо дали говорим за отделно обособена стая или сегментирано пространство в апартамент тип студио, спалнята трябва да има свой дух и декор.

Една от най-широко застъпените идеи за обособяване на спалнята, е стъклената стена. Към нея разбира се добавяме завеси, а може би, стената ни е само частична. Защо не?

Ще ви дадем идея и за куб за спане, който трупа популярност сред дизайнерските решения за малки апартаменти и естествено, ще ви дадем идеи за легла на платформа.

Изберете мултифункционална база за леглото си. В малкия дом, мебелите трябва да имат двойна функция. Базата за леглото ви, може да съчетава малко стълбище, дълбоки шкафове със скрит монтаж и два широки борда, компенсиращи нощните шкафчета.

Отделете спалнята в куб! Ако зонирането ви предизвика, изберете специално изработен куб за вграждане, който ще ви осигури практичност и уют.

Етажирайте! Не се колебайте да създадете нива в интериора. Постаментите за спалня са изключителен хит в момента. Те могат да бъдат от мрамор, за малко повече изисканост, дърво или бетон.

Декоративните стени могат да създадат или да разрушат плана на малкия дом. Използвайте частична преграда, за да обособите спалнята, но без да я откъсвате от общата подова площ.

Леглата тип „Мърфи“, са всъщност добре познатите ни сгъваеми легла. За нас те сякаш носят ретро усещане, защото бяха популярни през 80-те години, но завинаги остават супер функционална идея за малки студия.

Всички обичаме да гледаме нещо преди да заспим. Позиционирайте спалнята зад дивана в общата част и я повдигнете на постамент. Така, ще си осигурите перфектен ъгъл за гледане на телевизия от две позиции.

Разгледайте галерията ни и си грабнете идея!

Източник: http://www.home-designing.com/small-bedroom-design-ideas-tips-accessories-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.