Какво е макраме? Ако не сте чували за този тип стенна декорация, сега е момента да се сдобиете с макраме, а защо не и да си направите сами едно!

Естетиката в този тип декорация е Бохо, а ретро вайбът, който носи е поразителен.

Макрамето е класика и носи духа на 70‘, но много съвременни дизайнери съживиха позабравената бохо декорация от хипи епохата.

Макрамето е плетено пано, често от лен, коноп и/или вълна. То демонстрира майсторство и носи послание, което го прави красива и смислена част от интериора.

Прегърнете бохема във вас и се насладете на колекцията ни!

Ще ви покажем едни от любимите ни мекремета. Те са във великолепни съчетания с домашни растения, скулптури, лавици, завеси и какво ли още не.

Трябва да отбележим, че в България, има широк избор от стенни пана, ръчно изработени и с доста добро качество, така че не е трудно да намерите перфектното за вашия декор.

Този тип декорация е незаменима, ако искате да стоплите определено пространство. Макрамето не доминира в атмосферата, но със сигурност е стилна заявка.

Най-често сме виждали тези стенни пана в спалнята. Носят спокойствие, триизмерни са и безспорно могат да се съчетаят с цветя.

Ако декорирате стенните лавици с макраме, ще ги направите много по-специални и видими.

Големите плетени пана, могат да поберат дори котката ви!

Малките плетени макрамета, често служат за цветарници, но със своите пискюли и мъниста, превръщат трите ви саксии в Бохо градина.

Могат да ви помогнат в кухнята, като спестят място- висяща плетена фруктиера, би била великолепно допълнение към всяка кухня.

Гамата от плетени декорации е голяма- всякакви форми, размери, дори цветове, материи и начини на окачване, вие просто трябва да си го представите. Почти сигурно е, че вашето перфектно макраме, чака да го вземете от някъде!

Грабнете си идея и усмихнете декора в Бохо стил!

Източник: http://www.home-designing.com/buy-macrame-wall-decor-ideas-and-hangings-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.