Вярвате или не, ръждиво и керемидено червените нюанси са супер модерни в момента! Топлите нюанси правят всяко пространство далеч по-уютно и приветливо. Всичко в момента се върти около комфорта, бохемската лежерност и хипи полъха от 70-те.

Другото предимство на цвят „ръжда“, е че можете да го вплетете в почти всяка цветна схема. Погрешно асоциираме керемиденото и „ръждиво“ червеното с есенно настроение. Тези цветове носят много топлина и усещане за дом.

Как да ги интегрираме в интериора? Един от най-категоричните и красиви варианти е да боядисате една от стените в керемидено или „ръждиво“ червено. Това, ще придаде мигновен бохемски, Сканди или пост-модерен дух на помещението.

Стая в неутрални цветове, буквално засиява с акцентна стена в смел, наситен нюанс на червеното.

Керемидени и „ръждиви“ акценти могат да участват отлично и в монохромна схема. Други разновидности на червеният цвят, подходящи за черно-бял декор са бургундско червено и всякакви тъмни негови варианти.

Акцентите в ръждиво и керемидено червено, прекрасно се свързват с всякакви дървесни нюанси и мебели от ратан или дърво.

Тези цветове са отлично пано за стенна галерия, която ще разчупи интериора и ще му придаде завършен вид.

Керемидено и ръждиво червените нюанси, могат да участват като акцент в спалнята. Подчертайте ги със сиво и изумрудено зелено и ще усетите въздействието на комбинацията върху стаята.

Други възможности за стена акцент в топлите червени тонове са всекидневната или трапезарията. Съчетайте керемидените оттенъци със зеленина и няма да сбъркате.

Ръждиво червените акценти, могат да присъстват и под формата на кожа или кадифе в интериора. Говорим за пуфове, столове, дивани.

В кухнята, може да решите кухненските шкафове в ръждиво и да направите помещението уникално.

Ръждиви и керемидено-червените тонове са пленителни в почти всякакъв контекст. Ще се влюбите в своята стена в смел червен цвят мигновено! Грабнете си идея от нашите предложения и направете промяна у дома!

Източник: https://www.shelterness.com/rust-terracotta-home-decor-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.