Всички имаме обща представа за атрибутите на индустриалния стил в интериора. Знаем, че основните компоненти са бетонни настилки, тухлени стени, открито окабеляване  и прочие, но има ли под-стилове и какви са те?

В публикацията, разглеждаме няколко апартамента, които ще ни разкрият допълнителните течения и под-стилове в индустриалния декор.

Как стилове като Нордик и поп-арт се вписват в индустриалната атмосфера? А те са чудно допълнение към общия суров дизайн на индъстриъла- графити арт; блокиране с цвят, акцентни стени и лофт спални са само част от идеите, които ще ви дадем.

В първият индустриален лофт, виждаме как съжителстват чисти линии с груби индустриални настилки и елементи.

Неутралната цветова гама тук е разчупена от голямо стайно растение, което внася свежест и зеленина.

Тухлените стени са отсечени от бял цокъл, рамките на прозорците също са в бяло, а комфортният мек диван в тъмносиво, внася елегантен контраст във всекидневната.

Мини трапезария в бебешко синьо е позиционирана пред акцентна стена в същия цвят, декорирана с модерни графити. Тя продължава и във вътрешността на кухнята, която е с отворен план.

Нагоре по снежнобялото стълбище, откриваме спалнята. Тя, напомня окачена тъмна кутия, която се спуска на д кухнята.

Преместваме се в индустриален декор с поп-арт елементи в Москва.

Огромният прозорец във всекидневната е ограден от модерна библиотека в синьо, а килимът разстила нюанса и по пода.

Тук откриваме интригуващи мебели- люлеещ се стол, въжена люлка, кът за четене до прозореца и някои прелестни винтидж акценти в кухнята.

А тя е просто впечатляваща! Индустриалният стил е вплетен в комбинация от ретро шкафове, дървени греди и кухненски гръб с мотиви от комикси.

Дори килимчето с надпис “stop hunger” е забавен елемент с индустриален вайб! По стълбите нагоре, отриваме спалнята в сиво и синьо, която осигурява уединение и комфорт.

Индустриалния стил може да бъде премесен успешно с естетиката на рустикалният, бохемският дори ретро елементи!

Източник: http://www.home-designing.com/unpacking-four-sub-styles-of-industrial-design

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.