Обожаваме пролетта, моментът в който всичко се пробужда и разцъфва, е и моментът за освежаване на дома. Съвсем не е случаен фактът, че греещото по-силно слънце и пролетните аромати ни привеждат в настроение за промени, разчиствания и ремонти.

В статията днес, ще ви покажем няколко…всъщност доста начини, за да постигнете осезаема промяна в излъчването на всекидневната. Ще се насладим на супер свежи цветни комбинации, пролетни цветове и акценти, както и нестандартни комбинации от мебели и десени.

Нежното розово или както е по-известно „цъфтяща вишна“, е прелестен избор за всекидневната. Освен, че този нюанс носи страхотно пролетно настроение, можете да го комбинирате с ратанови столове, златни акценти и много зеленина.

Пастелните цветове са доста удачен избор, лесно се комбинират един с друг и са красиво допълнение към неутрален декор например.

Със сигурност в момента розовият цвят е абсолютен хит в интериорните решения, така че е време да преодолеем стеснението си от него! Пролетно, свежо и светло- това е мотото на сезона тази година!

Разгърнете фантазията си на бял фон! Като пред чисто бяло платно, бъдете художника на декора у дома тази пролет! Белият цвят, не е най-предпочитаният у нас, но това предубеждение трябва „да си ходи“, когато говорим за интериор!

Осигурете си чистота на възприятието и спокойствие в бяло. Съвсем не е задължително да получите стерилна или болнична обстановка ако стените ви са в бяло. Напротив, всеки цветен акцент, ще грее на този фон!

Пролетта, изисква от нас да се обърнем към природата и да я поканим в интериора на всекидневната. Как да го направим? Лесно, изобилие от дърво и дървени елементи, плетени и тъкани текстури, много цветя и повече естествена светлина, ще постигнат целта.

Можем да съчетаваме стилове или да изберем нещо подходящо за сезона като Шаби-шик, бохемски стил, лек провинциален полъх с рустик нотки. Пролетта е тук и ви подканя за промени, направете ги сега!

Източник: https://www.shelterness.com/spring-living-room-decor-ideas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.