Освен, че ще можете да се огледате от глава до пети, огледалото в цял ръст ви дава изключително много предимства! Огледало, което със сигурност има ефект върху цялото излъчване на дома, е това с красив дизайн и точна локация.

Не си играйте с окачване, просто го подпрете на желаната стена или го сложете в точния ъгъл на стаята.

Голямо огледало със златна рамка, е очарователен компонент от интериора на спалнята например. Получавате прелестна гардеробна незабавно!

Коридорът е не по-малко предпочитано място за голямо огледало. Така, схлупеният, тъмен коридор, ще добие повече дължина и простор.

Ако пък, апартаментът ви е малък, може да разширите оптически пространството като поставите огледало в цял ръст зад диван или стайни растения.

Огледалото може да е акцент, но има и дискретен начин да го интегрирате в интериора. Всичко зависи от личното ви усещане за естетика и дизайна на самото помещение.

Нека обсъдим и разгледаме, няколко свежи идеи за големи огледала у дома!

Всекидневната, е една от стаите, който наистина можем да преобразим с едно огромно огледало. Ако имате мрачен кът в стаята, огледалото веднага би пречупило светлината и би го осветило.

Изберете внимателно формата и рамката на огледалото, защото все пак, то трябва да отговаря на естетиката и стила на помещението в което го слагате.

Едно еклектично пространство би се повлияло добре от рамка с ретро дизайн, дори състарена повърхност.

Бохемският стил, може да грее с огледало в семпла дървена рамка или орнаментирана, позлатена такава.

Спалнята може да бъде преобразена от едно, дори две симетрично разположени огледала! Повече светлина и простор, а и отличен избор за обичайното място за смяна на тоалети.

Огледалата имат нужда от естествена светлина, за да са максимално полезни на пространствата в които ги слагаме.

Не рядко, трапезарията е предпочитано място за голямо огледалa. Обикновено то, кара масата да изглежда по-голяма, а хората около нея повече.

Където и да изберете да сложите огледалa в цял ръст, няма да сгрешите!

Източник :https://www.shelterness.com/oversized-mirrors/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.