Ако изчистените линии, минимализма и неутралните цветове не са вашият избор, е време да разчупите статуквото с шантав, цветен декор!

Ще ви разходим из, няколко забележителни домове с бутикова атмосфера и супер креативен интериор.

Причудливи форми, шикозни детайли и палитра от ярки цветове, са само част от характеристиките на тези пространства. Имаме нео-класика, интригуващо зониране с цвят и смели акценти.

Първата ни спирка е мега шантав, бутиков хотел в Германия, който предлага почти театрално изживяване на посетителите си! Мебелите са изработени специално за целите на хотела и са като „взривове“ от цвят с предизвикателен силует.

Всяка от 9-те стаи има своя тема и излъчване, както и специфичен арт- в случая шарени текстилни „змии“ обикалят тавани, стени и под!

Цветни и мобилни компоненти, създават пластове от интригуващ декор, който кара очите ви да го обхождат безеспирно.

Вторият ни шантав кандидат, е едно цветно студио в нео-класически стил.

Посреща ни комбинация от сини и коралови акценти със дискретно присъствие на сиво за баланс. Интригуващото тук, е че в една цветна палитра монохромните детайли се превръщат в забележителен акцент. В случая декоративните възглавници в черно-бяло каре, внасят свежест в целия декор.

Шахматен десен в „отровно“ жълто, обагря акцентен стол във всекидневната и я кара да грее. Цялата ексцентричност е балансирана с класически декоративни елементи .

Последният апартамент, който разглеждаме залага, освен на цветове и на форми. Тук откриваме супер ексцентричен диван в розово, червено и лилаво, разположен върху едноцветен жълт килим.

Монохромен арт зад дивана, допълва избора на неутрален цвят за стените, а червената тема е продължена, посредством тъмночервените завеси.

Подът и стените са в приглушени неутрални цветове, което дава възможност на окото да отпочине. Райето в монохром, дефинира трапезарията и кореспондира с отворената кухня в черно-бяло.

Ако сте ексцентрична, творческа натура със сигурност ще се чувствате в свои води в шантав, цветен интериор!

Източник: http://www.home-designing.com/going-cuckoo-for-colourful-interiors-outlandish-decor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.