За разлика от обичайното лице на бохемският стил, в тези два невероятни апартамента, ще видим задълбочено преследване на тази естетика. Винаги отбелязваме, че бохемският стил има „широко сърце“ и е по скоро една еклектична смесица в стилово отношение.

Тук обаче, ще видим как един дизайнер е преследвал конкретни решения и цветови гами в изграждането на интериора. Тъмни, дълбоки цветове дефинират естетиката в тези пространства.

Всеки елемент е подбран в стилистиката на конкретния декор и го надгражда по някакъв начин.

Разбира се, ще открием множество детайли, характерни за бохемския стил. Плетени плафони и лампиони, меки мебели, етно килими, и мебели от ратан.

Неутралните цветове в комбинация с по-тъмни производни за акцент, са вплетени в една по-драматична бохо естетика.

Изобилието от дърво в интериора, носи рустикално усещане и уют.

Отвореният план на студията, позволява да проследим единството и хармонията в декорацията им. Бохемската естетика е у мело преплетена с по-груби индустриални елементи, които добавят дискретна строгост в атмосферата.

Не липсва присъствието на бетон, мрамор и по-строг силует на някои мебели. Това кара пространствата да изглеждат далеч по-елегантни, въпреки бохемският вайб.

В съвременният интериорен дизайн, дървената ламперия и облицовка се връща с пълна сила. Често виждаме цели модулни конструкции от дървени панели или декоративни стени от дърво.

Тези домове не са изключение! Топлите дървесни тонове хармонизират с шоколадовите нюанси, а сивите нотки, внасят баланс.

Бохо естетиката, предполага изобилието от естествени материи и материали. Малки дървени столчета, керамика в суров вид, са само част, от красивите детайли, които откриваме тук.

Сервизните помещения, макар в същата естетика ни напомнят че сме в 21-ви век и можем да се отдадем на всякакви удобства. Все пак, никои не би се разделил с пералнята или сушилнята си!

Ако се чудите как да подходите към интериора на дома, но искате това усещане и атмосфера, просто си грабнете идеи от възхитителните бохо-индъстриъл интериори тук!

Източник: http://www.home-designing.com/intense-boho-industrial-interiors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.