Много мами, декорират бебешката стая още преди раждането. Което значи, че предпочитанията и вкусът ви може да се променят след появата на най-малкия член на семейството. Сещате се…слушате приятелки, лели майки, следите блогъри, гледате видео ъплоуд на някоя съвременна и супер модерна майка! Има какво и кой да ви обърка относно вашите персонални нужди.

Някои решения, които са ви се стрували супер практични, може да се окажат неподходящи в последствие. Това съвсем не значи, че трябва да реинвестирате в нова декорация на бебешката стая!

Не харчете цяло състояние, за да поправите грешки! Просто интегрирайте няколко допълнителни идеи, без да чупите семейната касичка, и оправете всичко, което ви дразни. Ние идваме на помощ с няколко свежи и бюджетни идеи!

Стените са най- очевидният избор, когато става въпрос за промени на дома. Бебешката стая трябва да е забавна, но и провокираща въображението! Направете акцентна стена в различен цвят или текстура, това е супер идея.

Ако не ви се занимава с пребоядисване, закачете по стените плакати и принтове. Митични русалки, горски създания, феи и принцеси или супер герой, трайбъл рисунки, стрели, типита и мечове! Разбира се ако дефинирате полово стаята на бебето.

Ако се целите в полово неутрална бебешка стая, бохемският интериорен подход е супер добър избор!

Направете няколко рафта и ги украсете с принтове и лампички! Цветно е и свети- какво по-добро за бебешка стая!

Ако акцентната ви стена в бебешката стая е в тъмен цвят, звездичките са естествен избор! Фосфоресциращи или не, те са магически елемент от бебешката стая!

Ако отглеждате малка госпожица, принтове в стил живопис с водни бои е невероятно красив избор! Бонбонени нюанси, преливащи едно в друго цветове…какво по-удачно!

Nursery polar bear and penguin Print Baby boy white bear and penguin printed Nursery Print

Каквото и да правите, трябва да го съобразите с дизайна и стила на бебешкото креватче. Ако сте се спрели на плетен люлеещ се кош, бохо бебешката стая е най- естествения избор, например.

Източник:https://www.digsdigs.com/renovate-a-nursery-on-a-budget/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.