Постоянно ви разказваме, какво представлява бохо-шик и как да превърнете дома си в бохемски рай нали?

Това лято, стилът превзема откритите пространства. Това е абсолютно естествен избор, имайки предвид непринуденото му излъчване. Някои хора, наричат бохемския стил- “gypsy style”, поради комбинациите от цветове и десени…и всъщност, са доста близо до истината.

Цветните комбинации в стила бохо-шик могат да объркат сетивата ви- смесица от цветове, десени, балдахин, плетени и дървени мебели, възглавници, пискюли, ресни и какво ли още не…

Все пак, ако сте открили красотата му като нас, ще имате нужда от малко насоки, за да създадете перфектното бохо-шик кътче под звездите.

Цветното стъкло например е перфектен избор, за подчертаване на бохо-шик атмосферата. Няколко свещника не биха навредили, а защо не цял полилей?

Цветовете са ярки, наситени и разнообразни- смесете ги! Ако това ви идва в повече, изберете декор в неутрално кремаво бяло, тъмни дървесни оттенъци и мръсно бяло. Тази комбинация, ще придаде леко мароканска атмосфера на верандата.

Килими с ярки цветове се редуват с пъстри пътеки, за да ви дадат максимален комфорт. Бохо-шик, обича възглавничките, всякакви по размер и по възможност разноцветни.

Мебелите от ратан също са поканени на бохо-шик верандата! Те могат да се комбинират с табуретки и пуфове за сядане.

За да получите тази неподправена и уютна бохо-шик атмосфера, верандата ви трябва да изгрее в ярки цветни комбинации и много зеленина. Сложете няколко марокански фенера и наниз лампички, за да добавите мистика и загадъчност на верандата вечер.

Ако нямате хамак, сега е момента да се сдобиете с такъв! Първо е супер удобен и лесен за съхранение, второ е ултимативното място за разпускане и релаксация и не на последно място, е мега бохо-шик елемент, особено на открито!

В нашия случай, съвсем спокойно може да се възползвате от богатите и цветни, автентични български фолклорни елементи, защото те са точно в целта! Бъдете смели и в комбинирането на мотиви и елементи от различни стилове и култури! Бохо-шик, е синоним на всичко онова, което ви прави щастливи и балансирани!

Източник:https://www.digsdigs.com/37-beautiful-bohemian-patio-designs/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.