Ако сте ходили някога на сватба, със сигурност сте ги забелязали. Поне сте обърнали внимание на надписа върху сватбеното шампанско. Ако не сте и ви предстои организирането на сватба, ще ви разкажем защо ви трябват!

Сватбените етикети, не са нещо ново. Всъщност традицията да се маркират важни дати по някакъв специален начин е широко застъпена. А какъв по-важен ден от сватбения?

Предлагаме ви прелестни варианти, които могат да се персонализират разбира се. Обикновено, на сватбените етикети са изписани имената на младоженците и датата на събитието.

Друг вариант е, да добавите послание към гостите или някаква закачка.

Сватбеният етикет, може да е в тон с поканите ви или да е в съвсем различен дух.

Ако планирате да раздавате бутилки вино като сватбен подарък или просто сте включили вино в сватбеното меню, тази идея за етикет е просто шеметна!

Може дори да маркирате бутилките с вода!

Една елегантна идея за персонализирани сватбени етикети е, те да са върху пликовете с картички за благодарности и покани.

Със сватбен етикет, може да украсите и капачки. Например, сте решили да подарявате чътни за сватбен подарък на гостите си. Оставете бурканчето прозрачно и маркирайте металната капачка!

Сватбените етикети могат да бъдат във всякакъв стил. От модерен- графичен до супер ретро- винтидж дизайн.

Маркирайте мини бутилки чили сос! Прекрасен подарък, символизиращ, колко пикантна и гореща трябва да бъде любовта!

Нестандартни идеи за подаръци, които можете да украсите със сватбен етикет са например, балсам за устни в кръгла кутийка, малки бутилки качествено уиски или бонбони в буркан!

Истината е, че сватбеният ден трябва да е изключителен за вас! Всеки детайл е от значение, а резултатът от една изпипана сватба, прави всички много щастливи! Сватбените етикети са елемент, които остава във времето и напомня на гости, роднини и приятели, а и на самите вас за Вашия специален ден!

Източник:https://www.etsy.com/market/wedding_stickers?page=5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.