Великолепието на златния декор се докосва до всеки ъгъл в този дом! Той е плод на визията на дизайнера Влад Юмичук и е изпълнен от Zimenko.

Ефектните елементи в него сякаш са в постоянна надпревара за внимание.

Златото е навсякъде, от блещукащо златно канапе до невероятните позлатени шкафове и уникалната домашна библиотека.

Злато, ще откриете във всекидневната, кухнята и луксозната златна спалня и баня!

Всекидневната ви посреща с двойка мраморни маси за кафе и златни фотьойли , допълващи големият тъмен диван със златни страници и гръб. В дъното на стаята величествено се издига черен скрин със златни акценти.

Бляскаво черните врати на шкафовете и тъмната тапицерия на дивана и креслата, найстина карат златото в интериора на тази стая да блести.

Трапезарията е просто зашеметяваща! Столовете за хранене изглеждат достойни за крале и са придружени от тъмни табуретки, чийто крака са потопени в златен цвят.

Големите черни врати на кухненските шкафове са перфектното платно на което величествения кристален полилей да се открои.

Двойка златни кухненски скринове, заемат едната стена, облицована в бели плочки.

Спалнята има доста холивудско излъчване, сякаш е била декор за филм. Златната табла зад спалнята хвърля красиви отблясъци в стаята, особено красиви по време на изгрев!

Стените са в тапет на релефни златисти точици и отлично контрастира с черната дограма на вратата и прозорците. Те пък, на свои ред са снабдени със златни дръжки.

И тук не липсва златна мебел. Това е шкаф за бельо с врати в златно и черно.

Голямата палма пред френския прозорец  добавя нужната щипка екзотика в спалнята. Просто трябва да обърнем внимание на този царствен полилей! Кристали в черни отблясъци в страхотна комбинация от златни плетеници и елементи са в красив танц на тавана с деликатни фрезки.

Банята напомня на стандартна стая и сякаш няма излъчването на санитарно помещение. Величествен златен полилей, краси тавана в меден цвят.

Палмово дърво в черна саксия разчупва строгата атмосфера. Душ-кабината е всъщност златна клетка, а двата златни умивалника са поставени върху маса от дърво!

Ваната е с изчистен бял дизайн и кореспондира с бялото в стенните плочки.

Разхождайки се из този дом, не е никак трудно, човек да се почувства като истинска знаменитост!

Източник:http://www.home-designing.com/gold-decor-for-every-room-of-the-home

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.