Смесване на различни стилове и десени, разнообразие от текстури и цветове, ексцентрични мебели и смели акценти. Ако трябва да опише бохемският вайб в едно изречение, разбира се.

На пръв поглед, може би ще ви се стори помпозен, дори прекален в своята изразителност, но бохемският стил в интериора, всъщност е добре пресметната и красива смесица от стилови влияния. В добре организирания бохемски интериор, няма нищо случайно.

В тази статия, ще ви покажем как да направите своя бохемски рай у дома. Ще видите напластяване на десени и цветове, комбинации от разнородни мебели и ще уловите този свободен дух, който носи Бохо вайбът!

Смелите цветни акценти са ключови за стила Бохо. Заложете на лилавото и виолетовото! Наситено виолетов кадифен диван в комбинация с кресла в цвят лайм е скандално добра комбинация! Друг вариант е акцентна стена в лилаво.

Друга вълнуваща бохемска комбинация е лилаво и наситено зелено!

Бохо стилът може да бъде много шикозен! Богато орнаментирани мебели, изкуствени кожи и златисти акценти, ви показват съвсем другото лице на бохемската еклектика.

Бохемски стил, асоциираме със слънце и простор, така че един от най-лесните начини да постигнете правилният вайб е да направите дома си по-просторен. Това на свой ред, ще ви позволи да отглеждате повече стайни растения.

Бохо също така значи свобода и непринуденост. Ако сте фенове на дизайнът- тип ферма, вие вече имате прелестна основа за бохо елементи.

Можете да надградите хижарската атмосфера с килимчета, интересни завеси, плетени на една кука покривки и декоративни възглавнички.

Дървото е един от основните материали, използвани в бохемският стил, така че си набавете плетени столове, ламперия, дървени рамки или груба дървена маса.

На второ място са тъканите пътеки и всякакъв текстил от типа лен, сукно, вълна, коприна, дантела, памук само ще ви помогне да усилите Бохо излъчването на дома си!

На последно място, но не по важност е зеленината. Погрижете се стайните цветя ако нямате- купете си! Ще допълнят бохемската атмосферата във всяка стая.

Източник:https://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/g10241076/bohemian-room-decor/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.