Кой не обича поне малко цветните детайли? Ярките цветове ни изпълват с енергия и желание за живот, а и доказано ни правят по-щастливи. Създаването на цветни кътове у дома, е великолепна идея.

В днешната статия, сме ви подготвили цяла колекция от цветни кухни със смел дизайн!

Когато работим с цветове, съвсем не означава, че трябва да използваме всички цветове и нюанси. Може да се спрем на няколко цвята, които да използваме в комбинации или да се спрем на конкретна палитра.

Цветни, не означава кичозни! Ако се спрем на палитра- пастелни или искрящи тонове, можем да комбинираме с мнохром или неутрални цветове. По този начин ярките елементи, ще се открояват още по-категорично.

Ако не искате да се съобразявате с разни тенденции и правила- експериментирайте! Нека кухнята отразява личността ви, смело комбинирайте любимите си цветове и вижте какво ще се получи накрая.

Цветните решения са ултимативни, те са подходящи за широк спектър от интериорни стилове. Въпреки че асоциираме скандинавският и минималистичният модерен стил с неутралната гама, винаги можем да освежим атмосферата с цветни елементи.

Шаби-шик или винтидж са великолепен избор на стил за кухнята! Създайте еклектично усещане в кухнята с комбинация от нюанси и цветове.

Но как да направим кухнята цветна? От къде да започнем? На първо място, трябва да помислим за стените. Стена акцент или просто смел ярък цвят за всички стени, е ваш избор.

На второ място, помислете за кухненските шкафове. Може да подходите различно тук като изберете ярък цвят за всички шкафове или ги разминете. Обикновено, в кухнята имаме шкафове с горно окачване и ред долни шкафове. Оцветете ги в различни цветове- допълващи се или тотално разминаващи се.

Има всевъзможни начини да добавите цвят в кухнята- стени, шкафове, килими, цветни кухненски острови, шарени покривки дори, ще внесат така нужното свежо цветно настроение! Грабнете си вдъхновение от нас!

Източник:https://www.shelterness.com/colorful-kitchen-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.