Знаем колко приятна и релаксираща е атмосферата на стила Нордик и точно в това се целим с тази компилация от спални! Ако сте запленени от Сканди-шик дизайна, но нямате идея как да го постигнете, сме тук за да ви помогнем!

Фокусирайте се върху неутралната гама от цветове! Сканди-шик спалните са базирани на нюанси в сиво, кафяво, бяло и черно. Съветът ни, е да се придържате към тези цветове, за да изградите релаксиращ Сканди декор в спалнята.

Друг важен момент са мебелите. Не претрупвайте спалнята с мебели! Заложете на най-необходимото и се придържайте към минимализъм в избора на обзавеждане.

Обзавеждането в Нордик спалните е функционално и с максимално семпъл и изчистен дизайн. Заложете на модерни мебели с изчистени линии.

Не пропускайте естествените материали и текстури! Сканди-шик изобилства от дърво, лен, памук, ракита и други натурални елементи.

Не се престаравайте с декорацията на прозорците! Спалните в стил Нордик са окъпани в естествена светлина, така че не я блокирайте със щори или тежки завеси. Заложете на светли леки пердета, които да омекотят светлината, но не и да я блокират изцяло.

Един от пленителните моменти в Сканди спалнята са завивките и изобщо спалното бельо. Прекрасни обеми, усещане за пухкавост и комфорт, това трябва да излъчва леглото ви.

Добре дошли са всякакви одеяла, възглавнички, наметки, плетеници… Разбира се, отново говорим за неутрални цветове и естествени материи.

Има много допълнителни елементи, които може да добавите- куп любими книги, грамофон, зеленина, семпъл лампион или няколко черно-бели любими снимки на стената.

Сканди-шик спалните са базирани на комфорта и уюта. Те са примамливи и изглеждат като пространства, които не бихте напуснали доброволно. Атмосферата им е модерна, но лишена от всякакво напрежение за окото и духа! Романтика и усещане за свобода, са само част от емоциите, които ви организира една Нордик спалня! Комбинирайте някои от идеите ни и ще преобърнете излъчването на спалнята напълно

Източник: https://www.shelterness.com/scandinavian-bedrooms/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.