Великден е почти тук и сме сигурни, че вече обмисляте менюто и декорацията за празника. Сигурно сте избрали и на начина, по който ще декорирате великденските яйца- шарки, стикери, боя, панделки, мъниста, връв и така нататък. А спряхте ли се на презентация?

Великденските яйца са както вкусотия за хапване, така и част от празничната декорация. Именно за това е важно, да помислите как ще ги представите в общия декор на дома.

В публикацията ни днес, ще ви дадем практични и оригинални идеи за великденска презентация на яйца. Освен това, ще ви покажем много различни начини за декорация, много от тях без боя.

Стъклените буркани са учудващо добър контейнер за великденските ни яйца! Поставете ги вътре (може да използвате и не декорирани яйца, или изкуствени) смесете ги с малко слама, листа и зеленина, защо не и цветя, и ще получите прелестна декорация за маса.

Кутиите и купите, са друг предпочитан съд за презентация на великденските яйца. Една красива купа, може да бъде декорирана лесно и бързо. Ако декорацията на яйцата е ярка и смела, изберете съд в неутрален цвят.

Ако пък са в пастелни, приглушени цветни тонове, ги наредете в кутия. За по бляскав ефект, може да ги аранжирате върху винтидж сребърен поднос.

Друг интересен начин на презентация за Великден, са малки гнезда в които да поставите избрани от вас яйца. Нужни са ви малко мъх, съчки, лепило и малко въображение!

Ако се целите в по-органична, рустик презентация, ви съветваме да изберете дървено сандъче или кутия.

Една от любимите ни идеи за Великден въобще, е боядисването на яйца с различен размер- кокоши и пъдпъдъчи например. Това внася толкова разнообразия в традиционният великденски декор!

Чудесна презентация, може да се получи и с помощта на постамент за торти.

Аранжирайте с пера, пресована шредната хартия- ако нямате слама, зелен мъх…всичко характерно за пролетта!

Весело посрещане на празника от нашия екип!

Източник: https://www.shelterness.com/easter-egg-display-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.