Неоновите надписи, не се вълнуват от стила на интериора ви! Те просто го правят по-готин, по-модерен, свеж и забавен. Ние, определено харесваме неонови надписи, особено в домашен декор!

Предлагат се много готови неонови надписи, но ако искате нещо наистина специално, може да ви изработят такъв по поръчка.

Неоновият надпис има всякакви лица- цветове, форми, цитати, думи…каквото ви се прииска. Едни от най предпочитаните цветове за неонови надписи са розово, синьо, зелено и жълто.

Мотивационни лозунги или нещо по- чувствено като неонови устни, неоново фламинго или коктейлна чаша, са само част от най-търсените надписи за стена.

Ако искате неоновият надпис да създава настроение, също има богат избор- забавни цитати, думи или светещи изображения на обекти.

Неоновите надписи имат онзи романтичен ретро вайб, който ги прави прекрасен елемент в спалнята например.

В момента няма помещения в което да не можете да сложите тематичен неонов надпис. Монтират се лесно, може да ги поставите на стена, част от мебел, над камината или на таблата на легло.

Какво да изберем за фон на нашия нов неонов надпис? Един от предпочитаните цветове-акцент за стена е черният. Ако ще свети нещо, е много по-добре да се откроява с пълна сила. Черна акцентна стена с неонов надпис, ту-такси ще накара помещението да изглежда по-модерно и стилно.

За ярко оцветените надписи и обекти, бялото, тъмно-синьото или бетонни стени са също перфектен избор!

Вярвате или не, една супер цветна стена също може да спечели от неоновата светлина!

Интригуващи, забавни надписи под всякаква форма, не са новост в интериора. Неоновият надпис обаче, предлага различно изживяване от плакат или стикери за стена. Освен пленителна светлина, която е перфектната нощна лампа между другото, релефните елементи в декора винаги правят впечатления със своя 3D ефект.

В публикацията, ще откриете страшно много идеи за неонови светлинки в интериора. От супер малки и дискретни до големи, смели акценти, осветяващи цяла стена.

Източник:https://www.shelterness.com/neon-lights-signs-for-your-home/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.