Търсите ли интериорно решение за банята си в снимки?

Тогава сте на правилното място. Ние събрахме едни от най-невероятните тук. Елегантна, събрала съвкупност от стилни интериорни решения, банята е по-добро и новаторско пространство днес. Можете да вмъкнете будоар до спалнята си или да се гмурнете в огромна вана веднага щом се измъкнете от леглото. От плочки до санитарен фаянс, играйте с цветовете, повърхностите, текстурите и формите. Удивително е как “умният” дизайн може да разреши всяко предизвикателство на съвременния дом: липса на пространство, подръжка, липса на естесвена светлина и функционалност. Извън употребата и функционалността на това помещение, то трябва да внуши спокойствие. Лесно можете да усетите как присъствието на дърво, нежните нотки на бежово, кафяво и жълто разкрасяват пространството. Разгледайте нашия подбор и го споделете в своята FB страница.

Таванска баня

Трудно бихме си представили баня в таванското помещение. Не можем да определим защо, може би защото приемаме това пространство като място за четене и отдих или за събирания с приятели и роднини. Независимо от това, тази снимка ни опровергава изцяло, показвайки как нищо не е невъзможно. Душ-кабината следва извивките на тавана, а самото използваемо пространство е осветено от естествена светлина, влизаща от двата големи прозореца на тавана.

Предимствата на дървото

Мнозина се страхуват да изберат дърво за обзавеждане на банята. Трябва да бъдете абсолютно спокойни, защото качествата на материалите и особено подръжката им се развиха доста през последните години. В този смисъл, ако трябваше да преобзавеждам банята си сега, със сигурност щях да включа и дърво. Публикуваната по-долу снимка изобразява модерна и стилна баня с мивки поставени върху дървен плот. Симетрията кара пространството да изглежда добре организирано.

Интериорни решения за баня

Пред очите ви е набор от изключителни интериорни решения. Снимката ни показва елегантна баня с открити дървени подпори, която ви кани да поглезите сетивата си и да се отпуснете в тази светла атмосфера. Изработената от ракита масичка напомня за екзотични дестинации, а вие се чудите какви растения да подберете. Кактуси, сукуленти или бамбук биха я допълнили прекрасно.

Минимализъм със сребърни елементи

 

Желаете свободно голо пространство? Минимализмът е вашият отговор!

Обичаме изцяло изчистеният интериор в комбинация със сребърни елементи и стъкло. Ако искате да подчертаете безпределното пространство, се спрете на огледала без рамки, изберете отворена душ кабина и душ инсталация без видими тръби.

Спалня с джакузи

Една изискана спалня задължително разполага с джакузи. Това е случайят и с тази спалнята, разположена в таванско помещение. В резултат на това предлага изключителни гледки и приятно изолирано пространство в цялата сграда. Общото излъчване напомня провинциални влияния в комбинация с бяло и семпла санитария. Едно централно осветително тяло като купа като е източникът на светлина в тази уютна спалня.

Модерна, стилна баня, включваща голяма вана и две дървени лавици, подходящи за декоративни обекти, свещи и кърпи.

Постоянна душ инсталация.

Ако искате да преживеете ефектът на порой, който издига вземането на душ до луксозно изживяване, трябва да имате тази инсталация в банята си. Това не е най-водопестеливият метод и наистина може да се окаже проблем ако не желаеете да мокрите косата си всеки път. Въреки това го обожаваме! Оранжевата мивка раздвижва отлично пространството като силно контрастира на плота.

Дървена вана

Вана в дървен обков? Защо не! Изглежда изумително и предлага натурален комфорт, когато си вътре. Естествено, трябва да я подържате старателно, но си струва усилията. Отлична комбинация с подобен на камъчета фаянс или мрамор.

Крайбрежни нюанси

Липсват ли ви дългите залези край морето? Банята може да бъде повод да преживеете фрагменти от лятното море ако изберете тези плочки с морски елементи и напълните пространството с естествена светлина. Вната е умишлено разположена под таванският прозорец, за да осигури гледка към небето на собственикът си.

Съвременни линии

Извивки, метал, прозрачно стъкло – съставките за модерна баня, в която да се глезите. Съчетайте с лакирано дърво, осветете спотове, за да има игра на светлосенки. Можете да оживите пространството с голяма саксия или бамбук в съклен контейнер.

Фокусната точка в банята е голямо огледало с богато орнаментирана рамка, а напомнящият на хижа таван я прави топла и уютна.

Знаете какво би ви посъветвал декораторът: отвори прозореца и пусни малко зеленина и светлина вътре….Тези бани притежава всички тези необходими компоненти. Харесваме изчистените линии на санитарията – пространството оживява! Ако търсите поразяващ ефект, винаги можете да добавите спотово осветление тук-там и да превърнете душа в омагьосващо преживяване.

Ако банята ви не е особено просторна, разчитайте на естествената светлина и ѝ позволете да влезе в помещението максимално. Това ще подобри настроението ви незабавно, а и ще усещате пространството чувствително по-голямо.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.