Да намерите перфектния сватбен декор е дълъг и труден процес. Отнема много време, за да разберете какви са идеалните декорации за масите, стените и всичко останало. Като се имат предвид всички тези факти, заимствайки идеи от добре планирани сватбени дизайни, декорацията с елементи от сватебени декрои изглежда една евтина идея. Нека да разкрасим дома си като почерим вдъхновение от сватбените декрои и ги превърнем в декорация за дома си. Нека да видим как всичко това може да се приложи на практика.

декорация-за-дома-16

Пролетните сватби обикновено са пълни с цвят – вие също можете да поканите всички тези свежи и живи цветове във вашия дом. Добре аранжираните цветя по средата на масите са точно това, което търсим в такъв проект – микс от свежи цветя с различни цветове, форми и размери. Сложете ги в обикновени чаши, които също имат различни цветове и модели. Можете да добавите свежест във вашия дом като декорирате вашите осветителни тела с цветя, мъх и растения.

декорация за дома 1

Тъй като споменахме това, нека да видим как можем направим полилей с висящи цветя. Това може да бъде фокусна точка във вашата жилищна площ, а освен това може да се адаптира и към всеки сезон. Можете да изберете да украсите вашето съществуващо осветително тяло или да направите нещо специално само за случая. Ще имате нужда от телен обръч, малко зелена боя, обръч тел, риболовна скоба, зелена лента, цветарска тел, свежи жасминови листа много живи цветя.

декорация за дома 8

А цветният полилей може да се направи и с помощта на обръч за бродерия, панделки и живи или изкуствени цветя. Ще ви трябват също дантела, пластмасов пръстен, кофа, лепило и ножици. Проектът е съвсем прост и, въпреки че е типично като за сватба, може да бъде адаптиран също и за не толкова специален повод. Някои сватбени декори залагат на простотата и я довеждат до едно ново ниво. Един добър пример е видът на декора на масата, който предлага семпли стъклени бутилки, превърнати в вази. Но тъй като е хубаво те да се открояват, за сватбени тържества често се боядисват в златисто. Използвайте тази идея да се направи изящни вази за вашия дом. Можете да ги сложите на масата за хранене като централни фигури.

декорация за дома 7

Много от сватбените декори тези дни са непретенциозни и вземат от красотата и очарованието на различни предмети от бита. Например, да разберете как да декорирате празни кутии с канап, за да направите интересни вази за цветя.

декорация за дома 5

Алуминиевите кутии могат да изглеждат учудващо стилни, ако знаете как да ги украсите. Например, можете да ги украсите с старите страници на книги или вестници или с въже.

декорация за дома 3

Разбира се, най-добрият източник на вдъхновение е природата. Ще се радваме да споделите с нас вашите реализирани цветни декорации.

Източник: www.homedit.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.