Черните кухни може да изглеждат табу или да ги възприемате като лоша идея, но в действителност те могат да бъдат доста шик, уникални и подходящи. Дали ще използвате монохромна схема или пък ще съчетаете с друг тон, ще се изненадате щом разберете, колко красива може да бъде вашата кухня. Тези 20 черни кухни по-долу ще променят мнението ви за използване на тъмните цветове в интериора на дома!

Тази черна кухня е съчетана с много дървени акценти. Харесваме богатата и мъжествена енергия, която ни тои интериор дава. Просто се уверете, че имате източник на естествена светлина, за да може пространството да изглежда по-отворено.

модерна черна кухня 7

Ето една изцяло черна кухня, открояваща се с женски, викториански акценти. Блясъка на полилея излъчва нещо женствено и модерно.

модерна черна кухня 5

Черният цвят може да се използва, когато имате пространство с голяма квадратура, площ и източник на естествена светлина. Това ще направи стаята да изглежда по-голяма, дори и при използване на най-тъмните тонове, но също така добавя и малко драма.

модерна черна кухня 12

За да иматe черна кухня не е нужно цялата кухня да е потопена в този цвят, вместо това може просто да дадете тон, докато например бялото го допълва. Това излъчва толкова щастлива и младежка енергия! Вашата черна кухня може да бъде традиционна така и стилна, така както бялата кухня може да бъде.

модерна черна кухня 11

Просто защото това е кухня не значи, че не може да бъде уникална и иновативна. Бъдете дръзки и приложете вашите стилистични идеи в интериора на кухненското пространство. Съчетайте много и различни теми на интериорния дизайн: класически, съвременни и рустик.

модерна черна кухня 13

Почти всички интериорни решения на тези черни кухни показват колко драматична и богата може да бъде едно кухненско пространство. Те сякаш никога няма да излязат от мода. Черният цвят може да бъде перфектната основа за едно обикновено пространство, което да преврънем в модерно и различно – пълно със стил и неповторим дизайн. Разбира се, не трябва да подминаваме и практичността, която е от първостепенно значение при избора на обзавеждане на кухненското пространство, а така също и нашите лични стилови виждания и предпочитания.

Източник: www.homedit.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.