Пролетта е вълнуваща сама по себе си и няма как да не те зарази с онова супер свежо и енергизиращо чувство на „новото“.  В тази статия, ще ви подскажем, кои са онези елементи, които ще освежат интериора и как да постигнете пролетно усещане в дома си.

Пролетно жълто

Нежен бледо-жълт тапет е великолепно решение за сезона! Може да му придадете малко повече изисканост ако го комбинирате с бели шкафове и абаносов лъскав под например!

Друг невероятно романтичен и деликатен избор би бил този десен на божури! Бледорозовият тапет е отличен избор за спалнята!

Декоративни възглавнички

Ярките и живи цветове на декоративните възглавнички, са зашеметяващо попълнение в интериора и винаги впечатляват. Изберете смели цветови акценти- цикламено и оранжево са добра комбинация! Особено колоритна комбинация е винтидж диван с цветни декоративни възглавнички, на фона на ретро тапет!

Ярко килимче

Ако разполагате с бяла стая, цветният акцент ви е болезнено необходим. Един от вариантите да премахнете стерилното усещане е да поставите на пода цветен етно килим! Дискретен, но ефектен начин за разчупване на атмосферата в помещението.

Смел диван

Можете да добавите характер и пролетно настроение с един смел диван! Било то като форма или цвят- решението е ваше!

Бяла мебел

Белите калъфи на столовете са широко разпространени, защото са перфектният начин за незабавно освежаване на дома!

Вдъхновение от природата

Всякакъв вид арт, вдъхновен от природата е великолепен избор за подчертаване на пролетния вайб у дома! Картини, снимки или арт инсталации, ще добавят нотка свежо пролетно усещане в стаята.

Мебели от ратан

Плетените ратанови столове и маси са леки в буквалния и преносен смисъл. Лекият бохо вайб, който притежават е неустоим и толкова лесен за съчетаване с цветове и текстури.

Стайни растения

Отличен избор биха били растения с богата листна маса! Зеленината от естествен произход е най-силното ви оръжие срещу пролетната умора!

Флорални тапети

Тапетът, може да свърши чудеса с малкото помещение! Също така може да го използвате, за да дефинирате определена зона! Освен че цветята са характерни за пролетта като елемент, ще се радвате на елегантен акцент в стаята!

Източник:https://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/g26474854/spring-decorations/?slide=32

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.