С пролетта идва и голямо количество дъжд, а с това и голямо количество кал. Как да опазим дома си от нея? Това е проблем с който всеки се справя самостоятелно и с различни приспособления.

В тази статия ще ви дадем съвети и ще ви покажем различни антрета и коридори, които освен своя великолепен дизайн са и невероятно функционални и удобни.

Един от вариантите е да сложите спретната вградена секция на едната стена. Така всичко ще е организирано и подредено.

Ако разполагате с винтидж мебели, може да постигнете рустик вайб с лекота!

Антрето е подходящо място за дървена пейка! Страхотно допълнение би било стайно растение, защото нищо не се съчетава толкова добре с дървесните тонове!

Разбира се, че сме помислили и за тези от вас, които обичат по-елегантния и изчистен стил! Тъмни, пастелни цветове в контраст с бели мебели е абсолютна класика за постигане на минимализъм и характер в дадено помещение.

За тези, които са почитатели на бохо вайба и по-лежерното усещане, сме подбрали нещичко във фермерски стил!

Влюбени сте в морето? Придайте на антрето си усещане за къща на плажа!

Антрето ви може да се превърне в част от кухнята. Странно е колко добра симбиоза изграждат тези два къта. Всъщност ако се замислите, колко често ви се налага да влезете обути в кухнята, за да оставите покупките, това ще се окаже фантастична идея!

Когато говорим за антре или коридор, настилката е от съществено значение. Трябва да се почиства лесно, но това не бива да за сметка на общия дизайн и излъчване на помещението. Изберете марокански плочки! Освен, че се съчетават прелестно с почти всичко, те са пъстри и ще дадат много характер на тази зона от дома.

Имате малчугани у дома? В този случай, антрето може да се превърне в чудно място за игра! За тази цел, то трябва да малко по-просторно от стандартните. Може да пренесете всички игри с цапащи материали в този весел кът!

Източник:https://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/g21765947/stylish-mudrooms-and-entries/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.