Едва ли има нещо по-очарователно от малката кухня.  Когато трябва да я декорирате обаче…да си признаем, задачата си е истинско предизвикателство. Точно поради тази причина събрахме колекция от интериорни решения за малки кухни.

Вижте как го правят професионалистите! Дизайнерите на тези кухни са помислили за всичко от цветовете, през кухненските шкафове, настилката и не на последно място удобството. Защото всяка кухня е ад без правилна поточност!

Индустриалният стил е добра идея, предимно заради характерния си минимализъм. Той е идеален за малки пространства, не ги претрупва и превзема с цветове или детайли. Например, ако имате малко пространство е добра идея да оставите доминиращия материал да е дин- бетон, дърво, метал.

Бял мраморен плот в контраст с тъмни графитно сиви шкафове и черен гръб в кухненския кът, е абсолютна класика! Един от най-добрите начини да дефинирате кът в апартамент с отворен план, е да блокирате пространството с цвят!

В тази комбинация успешно може да намесите дърво или стайни растения.

Друга шеметно смела комбинация е наситено сини кухненски шкафове и стоманени елементи. В тази комбинация жълтото е абсолютна експлозия като акцент!

Чисто бялата кухня е друг фаворит за декор! Спретната и светла, с достатъчно зеленина и малки „бомбички“ цвят тук и там, няма да остане и следа от стерилността на бялото.

Акцентните стени са прелестно допълнение към всяка кухня! Лилави, оранжеви или червени, с и без допълнителна декорация, те наистина освежават кухненската атмосфера.

А замисляли ли сте се за очарованието и уюта на селската кухня? Помислете пак, защото това е декор, които ще я превърне в старинно бижу. Би било страхотно, да имате камина и възможността да готвите на огън!

Другият предпочитан елемент са отворените рафтове в кухнята. Не е задължително да инсталирате система от шкафове. Изберете рафтове и ги декорирайте по ваш вкус, размествайте, махайте и добавяйте елементи, когато си пожелаете!

Малката кухня има много предимства и може да носи наслада и щастие с правилната декорация!

Източник:https://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/g2429/small-kitchen-roundup/?slide=

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.