Събрахме няколко примера за умен интериор в няколко апартамента само под 21 кв.м.
Малките апартаменти винаги са били предизвикателство за интериорния дизайн. Просто няма достатъчно място за всичко, което ви хрумне да включите в интериора, но сте някак предизвикани да намерите решение на проблема, пред това да се откажете. Има идеи, които може би не са перфектното решение на проблема, но са наистина умни и лесни. Да разгледаме някои от най-малките апартаменти и как техните собственици са се справили с липсата на пространство.

Апартамент в Хонг Конг – 1.486 кв.м.
Когато си помислите за малък апартамент, никога не си представяте нещо толкова малко. Това е най-малкият апартамент в листа ни, само 1.486кв.м. Входът те води направо в леглото, но затова пък пространството е оползотворено на 100%. Прозорецът е една от най-очарователните му преимущества, защото служи и за бюро.

Апартамент в Манхатън – 7.246 кв.м.
Може би ще ви се стори странно, но архитектът Люк Кларк Тейлър, който прекарва повечето време в проектиране на големи пространства, живее в миниатюрен апартамент. Лично е проектирал и направил всички свои мебели. Благодарение на високия си таван, мястото е снабдено с легло, бюро, малък хладилник и микровълнова. Лошата новина е, че няма самостоятелен санитарен възел.

Студио в Южен Кенсингтън – 13 кв.м.
Този компактен апартамент е ситуиран в елитен квартал, въпреки това е изключително малък. Може да побере само двама души, но за сметка на това разполага с толкова много високотехнологични джаджи, че често забравяте размера. Леглото е на платформа и е близо до тавана и е достъпно чрез стълба. Добре проектиран и изключително луксозен.

Апартамент в Швеция – 21 кв.м.
Изненадващо просторен и приветлив, благодарение на типично шведския интериорен подход- семпъл и безупречен. Има малък коридор, който води до единствената стая, която е много светла. Разполага с маса за двама, разтегаем диван и допълнително легло, място за готвене и окачени шкафове за съхранение на вещи.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.