Тези два супер лежерни интериорни прочита са вдъхновени от бохемски стил на живот! Атмосферата им е мега уютна и приветлива. Единият блести със своята гама от средиземноморски цветове, а другият е издържан в монохромен декор.

Това, което споделят в интериора си е богатата гама растения и флорални теми. Ботанически нотки в бохемският интериорен стил е неустоима комбинация, която стига почти еклектични нива в подбора на елементи.

Бохемският стил, е разпознаваем със своите характерни детайли- ратанови плетени мебели, елементи от естествено дърво, изобилие от стайни цветя, екзотични аксесоари, напомнящи далечни пътешествия.

Бохо стилът е стилът на приключенеца! Богат на десени, материи и текстури, той е омагьосващ в същността си!

Първият бохемски интериор взима уюта си от топлата теракотена цветна схема на всеидневната в комбинация с етно-трайбъл килими и пътеки.

Пищни стайни растения, допълват зелената завеса с ботанически мотиви.

Срещуположно на морскосиният диван, откриваме лавици и семпъл скрин от естествено дърво, окичени с още стайни растения.

Морскосиньото става още по-доминантен цвят в бохемският вайб в кухнята- сини кухненски шкафове, правят компания на плот и рафтове от солидно дърво. Свежестта в декора, осигуряват гърба на кухненският кът от бял фаянс и изобилието от билки и цветя.

Вторият ни бохемски декор е издържан предимно в бяло. Бохемските нотки тук се дължат на плетени кошове и декорации за стена.

Тъканите килими и пътеки се грижат за мекото усещане в помещенията. Мекота в този бохемски интериор, внасят още дъбовият под, диванът в цвят горчица и изобилието от дървени мебели и цветя.

На балконът пък, откриваме DIY кът за релаксация, направен от дървени палети и бамбук. Висящата огърлица от крушки в компанията на окачени саксии, пълни със зелени растения, правят бохемският стил на балкона супер романтичен.

Кухнята е дефинирана от подова настилка в черно-бяло, бели кухненски шкафове и дървени плотове и рафтове.

Стъклена стена с черна метална рамка, отделя общата част от спалнята. Тя носи бохемски дух, чрез почти всеки детайл и мебел- трансформирана закачалка от дървена стълба, плетена драперия над леглото, богато орнаментиран етно килим и плетен полилей.

Бохемският стил, носи невероятна непринуденост и лекота в себе си. Той ще ви позволи да експериментирате с комбинации от текстури и цветове като никой друг, създавайки безграничен комфорт и уют в дома си!

Източник:http://www.home-designing.com/cozy-boho-interiors-with-botanical-boosts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.