Бохемският интериорен стил притежава прекрасна, релаксираща атмосфера. На пръв поглед, той изглежда абсурдно непринуден, сякаш всичко би се вписало в контекста на един Бохо интериор.

Ако някога сте пробвали, просто да нахвърляте произволни елементи и детайли в някоя стая, трябва да сте забелязали, че резултатът далеч не отговаря на очакванията ви.

Всъщност, постигането на тази специфична бохемска естетика и еклектика е предизвикателство.

В тази публикация, ще се постараем да ви помогнем да откриете бохемското си моджо! Ще ви вдъхновим с три отделни прочита на бохемски интериор, различни елементи и аксесоари, характерни за стила.

Разкриваме ви и начини да напластявате декора, което е специфичен похват в бохемския интериор- стенни декорации, аранжиране на дивани и удобни примамливи спални.

Първият бохемски дом в който ще надникнем, е базиран на нежно розови и коралови нюанси. Това студио е съчетало множество дървени елементи и ратанови, плетени аксесоари със стайни растения и украшения за стена.

Съвременният L-образен диван в бонбонено розово, е надграден с цветни декоративни възглавнички, а на стената освен пано от дърво, виждаме прелестна колекция от пеперуди!

Бохемският вайб, е подсилен от плетена маса за кафе, кацнала върху интересен тъкан килим с ресни.

Спалнята има още по-силно бохемско излъчване, благодарение на ратановият стол-люлка и аранжировката от одеяла и възглавници.

Бохемски декор номер две, е базиран на бяло-сив декор с множество цветни елементи. Разноцветни възглавници обсипват сивият диван, а масата за кафе е поставена върху шарен персийски килим.

Дървените греди по тавана кореспондират с въжените висящи рафтове. Те напомнят на малки организирани дървени люлки, които в този случай заместват всякакви секции и тежки мебели по стените.

Трапезарията е изцяло в естествено дърво, а цветната температура на масата и столовете уместно съвпада с тази на плетените кошници, които са в изобилие в този бохемски декор.

Последно се спираме на един бохемски декор с лек неокласически вайб и полъх от 50-те години на миналия век.

Всекидневната е истинско еклектично съкровище- огромно огледало в златна рамка прави компания на мебели, вдъхновени от средата на миналия век.

Цветовете са маслено зелено, земно кафяво и розово! Златните елементи успяват да завържат интригата в този бохемски интериор!

Бохемският интериор, е един от най-предпочитаните и същевременно подценявани като сложност на изпълнение. Насладете се на галерията ни от фотографии и си грабнете Бохо идеи за дома с проверено качество и стил!

Източник:http://www.home-designing.com/bohemian-boho-style-interior-design-tips-accessories-examples

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.