Стъклените преградни стени са наистина революционно преимущество в съвременните студия. Най-често, зад тях са разположени спални или бани.

В днешната публикация, ще разгледаме четири страхотни апартамента с отворен план и спални зад стъклени декоративни стени!

Тези завладяващи структури са в компанията на мебели в тъмни цветове и семпли кухни със стилни преходни трапезарии. Целият този разкош е потопен в изискан сив декор!

Черните рамки на стъклените стени са балансирани с дървесни тонове и елементи от естествено дърво, които добавят топлина в интериора на всяко едно студио.

Стъклото е допълнено и от поразителни полилей и хитро зонирано от модерни осветителни тела. Умно разположената светлина в преливащите една в друга зони, поставя акцент върху прелестни мебели със съвременен дизайн.

В тези студия, можем да видим как стъклените преградни стени свързват отделните кътове и ги координират. Всъщност, това е желаният ефект от всеки любител на стъклените инсталации, но често получаваме отцепване на дадено помещение по неприятен начин. Често, сякаш го затваряме в буркан или аквариум.

Тези студия, ще ни помогнат да избегнем този неприятен ефект и чрез продължението на цветни схеми от едно помещение в друго. Така нужният контраст пък, е постигнат от старателно подбрани аксесоари, които перфектно се допълват в интериора.

В първото студио например, стъклената спалня е в епицентъра на събитията. Разположена точно зад дивана, стъклената рамка е неустоим акцент, който веднага приковава погледа.

На фона на тъмносивата всекидневна, можем да надникнем зад стъклото, където откриваме акцентната стена от сив бетон в спалнята. Частична дървена ламперия, внася уют и обобщава визуално малка тоалетка встрани от леглото.

От далечен Виетнам, вторият ни кандидат с прелестна матирана стъклена преграда, извлича топлината и уюта в атмосферата си от тъмнокафявият комфортен диван във всекидневната.

Стъклените преградни стени са луксозно и практично допълнение към всеки интериор, особено в малки помещения с отворен план.

Стъклените стени, могат да са матирани или гуфрирани, когато искате да пропуснат само дневна светлина и да скрият всичко останало. Напълно прозрачната стъклена преграда пък, може да ви позволи да превърнете съдържимото зад нея във вълнуващ акцент в декора на дома!  

Източник:http://www.home-designing.com/black-framed-glass-wall-bedrooms-and-open-plan-living

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.