Добавете цвят у дома си днес! Добавете цвят в мислите си, в мечтите си! Създайте цветна атмосфера за един спокоен семеен живот.

Tози апартамент с цветна атмосфера обещава спокоен семеен живот, където можете просто да захвърлите обувките си до дивана и не винаги да сте подредили играчките на децата. Накратко – реален и истински живот!

Романтично и слънчево ни е да наблюадваме този слънчев апартамент от 103 кв.м. Той би бил чудесното жилище за млади арт личности. Ставаме свидетели на едновременно семпъл и ексцентричен дизайн. Натъкваме се на нестандартни и неочаквани детайли и декорации – но всичко е функционално. Кухнята е бонбонена и има винтидж излъчване. Окриваме малък артистичен всекидневен кът в близост до кухнята – акцент в него е плюшения диван. Различните кътове в жилището са отворени – с преход едно към друго. Няма врати и създава усещане за свобода!

Спалнята е в семпла стилистика. Отново имаме големи прозорците – естествената светлина не е за подценяване!Детските стаи са толкова жизнерадостни и дизайнът им насърчава креативността на децата. Забелязяхте ли пъстрата стена в едната част на всекидневната? Страхотна библиотека, която е превърната в акцентна стена.

На разположение има страхотна тераса с декоративни възглавнички и цветя. А хамакът ни приканва да си починем, да забавим ход и просто да съзерцаваме…

Източник 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.