Събрахме няколко вълшебни идеи за есенна декорация, които ще стоплят сърцето ви!Защото лятото бавно се отдалечи по слънчевата пътека, която есента вече оставя и е време да помислим за всички онези малки наслади, които есенният сезон ни носи. Децата се връщат на училище; започват всякакви колективни инициативи със съседи, колеги, родители и приятели; ароматно кафе на верандата в студеният и свеж сутрешен въздух; листата се превръщат във невероятни цветове пред очите ви и това е моментът, в който трябва да преобразите дома си в топло и уютно място.

Подбрали сме интересна колекция с фермерски привкус, за да поканите есента у дома. Фермерската тема често се фокусира върху семейните празници, жътвата и изобилието. Тя е лесно постижима у дома, просто променете цветовите решения на всички декоративни възглавнички и всички и кувертюри с топли есенни нюанси.

Есента означава топло огнище с всичките му отблясъци, сушени цветя и тикви. По начало наличието на сушени цветя напомня за жътва. Друг важен декоративен момент може да се окаже подмяната на саксиите с по-подходящи за сезона, както и смяната на посланията по стените ако имате такива. Ако имате веранда, то тя може да се превърне в истинско пиршество на есенните цветове. Направете своеобразен декор в единият ъгъл, комбинирайки всичко подходящо за сезона – сено, тикви, цветя в жълти и оранжеви нюанси, сухи цветя, железен декоративен фенер. Ако пък не тълкувате жътвата по традиционният начин и искате по-изтънчен дизайн, има предложение и за вас. Най-лесната и достъпна украса за есента остават венците за врата от сухи цветя. Веселите маргаритки винаги могат да съживят верандата. А белите тикви са отлична декорация, защото пасват отлично във всяка цветна схема. Ако пък изберете оранжевите им братя, можете да ги комбинирате с диви плодове и слънчогледи за слънчев ефект. 

Ако успеете да се сдобиете с памукови клонки, можете да направите един от най-ефектните венци за входна врата.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.