Този дом ни показва как лесно да съчетаем бохо стил с винтидж класика! Професионалният фотограф Ана Малберг има естествен усет за това, което изглежда добре пред или зад кадър. Съдейки по последните фотографии на дома си, той не е изключение. Първият преглед на снимките може да ви подведе и да помислите, че това е дом, в който никой не живее в действителност, а по-скоро се използва за снимки. Това обаче съвсем не е така. Ана споделя прекрасният си дом с годеникът си и сина си. Целият интериор е дело на Ана. Успяла е някак романтично да съчетае бохо стила, уют и свобода с някаква смесица от винтидж и модернизъм.

Въпреки че почти всички стени са бели, позволявайки на светлината свободно да се пречупва и отразява, създавайки оптичната илюзия за по-големи пространства, нищо не е стерилно като усещане. Това е лесно осъществимо с нейния подход – окачете причудливи картини по стените и снабдете дома си с изобилие от аксесоари, възглавнички и текстил от естествен материал, няколко специални фотографии, а дървеният под и мебелите състарено дърво в бяло, придават така нужната топлина на този дом, заради доминиращия бял цвят.

Ана добавя и много ретро шик, само обърнете внимание на нощните лампи, състареното огледало или ретро детската количка, които придават много чар и характер на пространството.

Цветната схема на дома е доста скромна и еднообразна, но напълно умишлено. Ан е осъзнала, че този тип обзавеждане с изобилие от ретро вещи, осигурява така необходимият уют, индивидуалност и приветливост.

Начина, по който някои от мебелите не си подхождат, също допринася за домашното усещане. Някои от вас биха тълкували този интериор като съшит с бели конци или като дреха на кръпки, но други ще се съгласят, че това е един свеж, светъл дом с много характер и със сигурност адски функционален. Да, той включва много причудливи аксесоари, зле подхождащи си мебели и страшно много бял цвят, но в целият този привиден хаос, Ан е създала свой собствен стил, който успява да бъде едновременно модерен и функционален.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.