Представяме ви кратък наръчник за есенна декорация за дома! Защото есента рисува навън, а времето все повече предразполага да останем у дома и да се наслаждаваме на сезона през прозореца, без да сме изложени на студа и вятъра.
Време е да се подготвим за зимата, когато неминуемо ще прекарваме повече време в уюта на дома си. Сега е и идеалното време да се погрижим за това да ни е приятно, топло и цветно у дома. Подготвили сме ви няколко идеи за есенна декорация за дома, които ще направят жилището ви ви по-уютно през есента.

Разноцветни възглавници
Пренесете цветовете на есента в интериора си като добавите декоративни възглавници върху дивана в хола или леглото в спалнята. Меки, комфортни и цветни, възглавниците са лесен вариант да внесете малко от цветовете на сезона в дома си.

Топли одеяла
Какво по-хубаво от това да се сгушиш на топло, когато навън времето е лошо? В такива моменти е добре да имате под ръка меки и топли одеяла. Сложете по едно на местата, на които обичате да седите с книга в ръка, да гледате телевизия или просто да релаксирате. Гарантирано ще влязат в употреба.

Ароматни свещи
Какво е есенната декорация за дома без топлия пламък и сладкия аромат на свещите.
Ароматите имат силата да влияят позитивно на емоциите ни. Те могат да ни освежат или успокоят. Пламъкът на свещите пък внася топлина и интимност в обстановката. Напълнете дома си с приятни аромати с няколко красиви свещи.

Удобен фотьойл
Настанете се удобно до прозореца в мек фотьойл и послушайте дъжда навън. Удобното кресло или фотьойл може да се превърне и в приятен кът за четене или почивка след забързан ден.

Сезонни декорации
Декорирайте дома си в духа на есента с няколко тикви, цветни листа, клони или пресни плодове. Ако търсите оригинална украса, можете сами да си направите интересна декорация с подръчни средства.

Надяваме се да сме ви дали вдъхновение за красива есенна декорация за дома. Не забравяйте да си приготвите чаша топъл чай.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.