Комбинацията от оранжево и черно се асоциира с Хелоуин и съвсем не е толкова ужасяваща, колкото си мислите. Въпреки че обединените сили на тези два цвята могат да извикат в съзнанието ви тъмни видения от мистичният празник на духовете, двата цвята могат да съжителстват дълго след като празника премине и със сигурност в по-удачен вариант от фенера-тиква. Ако усетите точния баланс между оранжево и черно, интериорът ви ще бъде по скоро страхотен, отколкото страховит. 

Елемент в топло оранжево
В декоративните възглавници, пътечка под масата или пуф в оранжево! Черното пък се появява като шарка в тапетите или в текстилните десени. Те са изтънчени с деликатни линии и подържат атмосферата лека и модернистична.

Хапнете върху тиква!
Ако искате да притежавате тази цветова комбинация, но сте прекалено притеснени, че крайният резултат може да се окаже къща на духовете, погледнете тази трапезария. Черната маса е стъпила здраво насред бялата, винтидж стая, докато столовете в цвят захаросана тиква добавят така нужната цветна експлозия.

Това не е интериор на ужасите!
Това е кухня, в която се влюбихме! Греещият в оранжево плот между черните фаянсови плочки на стената и дървените шкафове, завършени с минималистични дръжки от неръждаема стомана… всичко това е просто спиращо дъха.

Единственият писък, който ще чуете в тази стая, ще е от задоволство. Перфектната стая, черен дървен под, камина в оловно сиво перфектно балансирана от нефритено зеленa база. Медните елементи, блестят като въглени в огън. Доста поетична обстановка.

Тийнейджър по душа.
Шок и ужас! Борбата за надмощие е често срещана при подрастващите, но тази смела ретро спалня, би трябвало да възвръща баланса. Не само включва изобилие от любимото на младите бунтари черно, но не по-малко силното оранжево, предлага своята скрита сила. Твърди се, че оранжевото повдига настроението и насърчава комуникацията.

Великолепната мис лисица
Някой считат лисиците за заплаха, но тук те са просто сладки. Наситена повече с оранжево отколкото с черно, то по-скоро е тон, подчертаващ оранжевото тук – тази детска стая е страшно забавна.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.