Тази къща в провинцията на Оксфордшир е дело на дизайнера Луис Холд и е без съмнение живо късче история. Построена е през 18-ти век и не е загубила и грам очарование и красота от тогава. Съвсем наскоро тя е претърпяла освежителен ремонт и тук ще ви покажем някои от забележителните промени в интериора.

Първото, което ще забележите е изобилието от бял цвят – бели покривки, бяло спално бельо, бели стени и подове. Дори някои мебели и аксесоари са в бяло – като вази и полилей. Белият цвят прави чудеса с това място, изтънчен и чист дизайн. Откритото дърво, мебелите в неутрален цвят и стайните растения придават характер на стаите. Оставайки верни на суровия стил на оригиналната постройка, тя разполага с много натурални тухлени стени над камината в трапезарията, в кухнята и коридорите. Те осигуряват плавен преход в дизайна от класически към модерен стил. В тази къща има такова изобилие от саксийни цветя, че спокойно можете да се объркате дали сте в градината или на закрито. Има цветя в банята и саксии с билки в кухнята, със сигурност можете да усетите естетиката в тези цветни попълнения.  В градината има на разположение голяма маса за гости, където можете да се храните на открито с приятели. Таванът е особено забележителна част от интериора със своите оголени дървени греди, които минават по протежението на стаите. Те са в абсолютен синхрон с меките спокойни тонове на мебелите и подовата настилка.

Трапезарията обаче, изненадва със прозрачните си столове, интересен трик, за да получите видимо повече свободно пространство, е поне визуално. Кухнята разполага с модерен помощен остров с плот от тъмно дърво и бели шкафове под него. Банята, също е в бяло, а прекрасната мивка, тип корито от неръждаема стомана, поставена върху плот от необработено дърво, е сякаш поставена в изложбена зала, точно заради белият цвят.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.