Днес ще „поседнем“ на няколко дизайнерски дивани и канапета! Запознайте се с новата дизайнерска линия канапета и дивани от дизайнерите на Joules е в тона на характерният им стил – наситени цветове и флорални мотиви. Тази есен марката, която е известна с интериорните си аксесоари като възглавнички, наметки и кухненски пособия, пусна своя марка дивани, която може единствено да бъде описана като божествена комбинация от класически елементи и цвят. Това творческо партньорство ни предлага невероятно внимание към детайла, богати цветове и познатото класическо британско качество. DFS и Joules поставят началото на четири нови концепции при канапетата, фотьойлите и табуретките, които комбинират неостаряваща класика и провинциален чар и уют.

Специалистите от Joules споделят, че единствената им цел в тази ексклузивна серия канапета е да откликнат на специфичните нужди на клиентите си и да внесат повече цвят в ежедневието им. Канапето Windsor ви предлага коктейл от смел цвят и свежест в интериора с подчертана елегантност. Любителите на крайбрежието и морският стил пък, ще се влюбят в спретнатите райета на креслото Burnham. А флоралните мотиви на дивана Cambridge са направо експлозия от провинциален чар в дома ви. Същевременно, шантавата щампа с пъдпъдъци на креслото Ilkley, придава британска изтънченост на всекидневната ви.

Двете компании са изключително горди от резултата, който съвместната им работа е постигнала. Споделят, че са изключително щастливи от съвместната си работа, която е обединила дизайнерските решения на Joulеs, много характерни и предизвикателни и техническите познания и изпълнение на DFS. Различните щампи и смелите цветове са дали голямо поле за действие и експерименти и на двете компании.

Специалистите от DFS разкриват, че работата с иновативните идеи на Jouls е била приключение и предизвикателство. Казват още така, че всеки обект от колекцията е направен с идеята да предизвиква усмивка, да събуди дадена стая и да внесе усещането свежест. Всичко това, докато и двете компании остават верни на качеството, с което са известни.

Източник

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.