Това е цветът на 2018 според Dulux – топлият неутрален нюанс ще ви достави топла и успокояваща нотка у дома. Някъде между опушено тъмносиво и приглушено мораво, новият цвят, наречен Heart Wood е описан като топъл, неутрален с нотка виолетово и се появява точно навреме.  Производителите обясняват, че цветът е базиран на все по-широката употреба на дърво в интериорния дизайн. Различните нюанси, особено по-топлите като червено, виолетово и даже розовеещо, на предпочитаното дърво и символиката зад употребата му са ги вдъхновили за Heart Wood.

Дървото създава чувство за сигурност и уют, нещо от което отчаяно се нуждаем в наши дни. Този комплексен и топъл нюанс е перфектният цвят за дома ви. Благодатният цвят на дърво съчетан с финото усещане на естествена кожа на допир, прави тази боя невероятна, защото тя внася хармония и създава баланс на сетивата. Освен този иновативен цвят, компанията е разработила цяла палитра от нюанси, които се съчетават перфектно с него. Също така има добри попадения в проекцията на бъдещи модерни цветове. Новата колекция цветове е определено с дървесни оттенъци и понеже синьото запазва статута си на толкова важен цвят в интериора, тазгодишната цветова колекция някак безпрепятствено прелива в тази за 2018.

Dulux се опитват да засилят ефекта „затвори вратата на външният свят“. Те подчертано създават убежища, които са с много индивидуалност и характер, който усещате свои. Ребека Уилямсън експерт в областта на дизайна и цветовете твърди, че този нов нюанс е невероятно разнообразен и може да бъде комбиниран с почти всеки аксесоар. Този цвят успява да ни осигури комфорт и душевен мир и перфектният антидот на всяка депресия и лошо настроение. Истинско предизвикателство е да видим как собствениците на домове от цял свят ще експериментират и съчетават цвета Heart Wood.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.