Този дом ще ни покаже какво се случва с интериорът когато уютът срещне еклектиката! Предполагам всеки от нас иска интериорът у дома да е удобен и вдъхновяващ… Ако и вие сте един от нас, този дом в Уисконсин ще ви очарова. Комбинирайте пана от топъл текстил по стените и случайно намерени съкровища, декорирайте всяка стая докато получите онзи фин баланс между еклектика и комфорт и ще получите дом, в който ще сте влюбени.

Едно от нещата, които можем да научим от този дом е бавният и постепенен подход в обзавеждането и декорацията. Собственичката му споделя, че голяма част от мебелите са открити из бит пазари и всяка непредсказуема находка я е карала да видоизменя дизайна на стаите в движение докато търси перфектния елемент за всяка една. Имате грозен стол, няма проблем! Тя ще ви каже, че можете да хвърлите парче овча кожа, като наметка върху му, докато намерите нещо по- подходящо. Всекидневната е огряна от топлина, благодарение на прекрасния базов цвят по стените, нещо между бледо жълто и бронзово кафяво. Не можете сбъркате с този избор на цвят за централно помещение в един дом, допълнете го с тъкано пано на стената, струпайте няколко книги на шкафчето до настолната лампа, сложете няколко стайни цветя или метални елемента и кръгло огледало и получавате усещането за уютна стая.

Мегън, успява да съживи дори коридора си. Боядисва в бяло дъсчената ламперия и окачва няколко саксии със зеленина, под тях е дървената пейка с пухена наметка и цветни възглавнички. По импровизираният перваз над нея пък са разположени няколко семейни и сантиментални снимки, които правят мястото уютно. Освежете трапезарията, като поставите цветен килим под масата от масивно дърво и подредете около нея метални столове и ще получите трапезария в стил рустик. Спалнята е решена в тъмните отблясъци на сивото, тъмно дърво за всяка мебел прекрасни метални лампи за четене от всяка страна на спалнята и цветен арт уърк за стените.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.