В последните години официалната обстановка в трапезарията прогресивно загуби популярност и отстъпи пред по-лежерното оформление, което предразполага семейството и приятелите ви да се отпуснат напълно. Уютният непринуден интериор на къта за гости нарушава ортодоксалната идея за специално обозначена стая за хранене. Независимо от това, ние се въздържаме от прибързани изводи и не сме готови да се сбогуваме с концепцията за трапезария. Тенденциите за 2017, които ще споделим с вас, са доказателство, че всеки интериор може да бъде модернизиран и освежен. Понятието “старомоден” не е част от впечатленията, с които ще останете в тази статия. Доверете ни се, когато ви казваме, че това не е гостната на баба ви.

[amazon_link asins=’B071FJWJBS,B074QQPHJG,B074ZKLYS3,B071LRJYQS’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’ff8979fa-c991-11e7-865f-b170a12ab95d’]

Създайте кът за хранене

В наши дни, храненето е все по-неофициално занимание. За тези от вас, които не желаят да посветят цяла стая от домашната площ на тази дейност има по-добра идея. Заделете част от кухненското пространство и направете непринуден кът за хранене. Освен това, създавайки такова местенце, печелите допълнителни места за сядане в кухнята, което го прави абсолютно функционална мебел от ежедневието. Ако предприемете този ход е много важно да успеете да съчетаете къта за хранене с интериора на кухнята като осигурите необходимият контраст, за да се дефинират отделните пространства. Използвайте различия във формите и цветовете. Когато обаче говорим за цветове бъдете внимателни, изберете цветове от една гама и със сходна цветна температура. Ако пък се притесните, че цветовете са много сходни, добавете тапет или цветен принт на някоя от стените.

 

Вземете си пейка за сядане край масата

Много от вас смятат, че пейката е запазена за по-провинциално организиран дизайн. Това не е точно така. Пейката може да има разнообразен дизайн, за да пасне в интериора ви. Тук не си представяйте дървена пейка, която със сигурност не била на място. Можете да добавите място за съхранение на вещи под нея, както и да съберете доста гости. Пейката определено набира популярност и става все по-предпочитана в интериора на трапезарията.

 

Сложете осветление със свеж дизайн

Доброто осветление в трапезарията е просто задължително, но съвсем не значи, че сте ограничени до стандартния полилей над масата. В днешно време полилея е с изместена функция. Той е произведение на изкуството и основен акцент в интериора.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.