Коледа идва и всички ще сме в домовете си! Приготвяте ли се вече? Зарадвайте себе си и гостите си с едно топло „Добре дошли“ на входната врата, което изглежда невероятно празнично. Лесно е да изключите външният свят, когато украсявате за коледните празници. Все пак, преобразяването на дома ви от строг и задоволяващ битовите ви нужди в коледна приказка, която приканва всички да надникнат вътре, е въпрос на няколко лесни хода.

Коледният венец, красящ входната ви врата, е първото нещо, което ще привлича вниманието. Винаги е добре в него да преобладава зеленина и клонки, можете да добавите няколко гирлянда за повече празничен разкош или да сте една идея по-модерни и да изберете венец с металически отблясъци, който би се откроявал супер ефектно на фона на черната входна врата. Продължете зелената тема с избора на коледно дърво и осигурете на всички празнично посрещане като го сложите в антрето. Обиколете стволът му с червена панделка за да подчертаете коледния дух. 


[amazon_link asins=’B00A9QUTXI,B000X47VKU,B009YKDQE4′ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’437ad154-c992-11e7-948e-4d0a623f8bee’]
 

Друга шантава идея, вдъхновена от традиционните коледни фенери, е да напълните фенерите с коледни топки за елха в любимия си цвят. Можете да добавите малко коледни лампички и да ги светнете, когато се стъмни. Коледните лампички са един от най-ефектните начини да декорирате дома си. Можете да ги увиете около почти всичко и да създадете загадъчна и романтична празнична обстановка. Сложете ги покрай огледало или обекти с метални елементи, за да уловят и усилят отблясъците им.

Направете празника незабравим за децата! Това време от годината е най-прекрасното за създаване на здрави семейни връзки, така че децата имат нужда от по-специално внимание, а могат и да ви бъдат помощници. Всъщност това имаме предвид – включете малчуганите в приготовленията. Нека изберат украса и помагат в украсяването на коледното дърво или им позволете да украсят изкуствено коледно дръвче, за да няма излишна паника с инциденти. Сложете празнични бисквитки до чашите им с топъл шоколад, направете си пижамено парти, окачете празничен календар в стаята им за да се наслаждават на обратното броене на дните до подаръците.

Понеже прекарваме много време в спалнята е добре да обърнем внимание и на нея. Сменете спалното бельо с нещо в празнични щампи и коледни цветове. Добавете един- два цветни акцента във всекидневната, червено декоративно одеяло на дивана и няколко празнични възглавнички. Добавете няколко декоративни снежни топки тук и там, сложете коледни свещи в аранжировка от цветя на масата.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.