Да надникнем и разберем кои са последните Коледни тенденции за 2017 и 2018!

[amazon_link asins=’B076VJN4ND,B00NQQ4DNK,B076B4SVRP,B01N06GEYG,B0142OCQ6U’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’74cd77b6-c992-11e7-8341-39fe1268a556′]

Весело тържество

Тази модна тенденция е свързана със спомените ни от детството и любимите ни играчки, които лесно ще съберете от тавана на баба ви или от битака. Това е украса, която ще създавате подобно на одеяло от кръпки, това което ще ви води са любимите ви приказни герои от детството. Ако разкриете на децата си какво ви е вдъхновявало, когато сте били на тяхната възраст, коледното украсяване може да се превърне в приказно пътуване за цялото семейство. По начало старите играчки навяват носталгия, но за малчуганите не съществува понятието “стара играчка”, стига да я виждат за първи път.

Комбинирайте всичко онова, което ви носи щастие.

Изберете текстилни играчки за украса и ги вплетете в комбинация с бродерии, вдъхновени от приказни герой. Имайте предвид, че емблематичните и стилизирано изработени персонажи, ще направят коледната украса наистина оригинална и специална. Основните цветове са: цвят къпина, лавандула, сребърно, тревисто зелено, мед, пъпеш и марципан. Тази Коледа всичко е някак насочено към нещата, изработени от нас, цветове от природата и естествени материали. Това е дейност, в която можем да включим всички у дома и да прекараме забавно времето заедно. Всичко с бродерия или плетено на ръка е добре дошло за тазгодишната декорация, също така тъкани като лен, памук, вълна, дърво. Десени като традиционното каре, дори кошници с “омбре” ефект, които можете да напълните с лакомства или подаръци.

Като цяло зимната тема е много нежна, в деликатни цветове и прецизна изработка. Всичко трябва да напомня, лекота, снежни облаци, лед и водна повърхност и причудливи снежинки. Това се постига с употребата на много стъкло и кристал, всичко е прозрачно или поръсено със сребрист прашец.

Подберете опаковъчната хартия, тя трябва да изглежда приятна и интригуваща на допир. Можете да придадете на цялата атмосфера малко по-модерен вайб като използвате геометрични десени.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.