Сега е моментът на грабнете празнично вдъхновение – вижте тези стилни идеи за коледна декорация! Започнете с масата за празничната вечеря. Тя е и най-безопасният начин да тествате декорация, която сте си избрали. Вместо каре, минаващо през средата, изберете богат зелен гирлянд, сребърни свещници и дървени подложки за чинии, а във всяка можете да поставите клонка канела, клонка бор и да ги завържете със златна панделка.


[amazon_link asins=’B01M6TSP3F,B01M68XW9R,B014KPH012,B013UFCVJO,B008ROUFFQ,B075L8FVQK’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’969f9c0b-c992-11e7-9e9c-af6a9b14b3ea’]

Изберете бялото за основен цвят. Направете коледното дърво бяло с изкуствен сняг и памук, така ще накарате коледната украса да изпъкне още повече, особено ако е червена.

Забравете за традиционните лъскави опаковки за подаръци и се спрете на нещо в стил рустик. Опаковайте подаръците в обикновена амбалажна хартия и добавете нещо зелено – клонка бор или дафинов лист и завържете всичко с обикновен канап. Можете да поставите и семпла картичка с пожелания към всеки. Не спирайте с украсата само до всекидневната, нека коледният дух залее целият ви дом. Този коридор например ви потапя в коледното настроение още от вратата.

Изберете модерна украса в сканди стил. Спрете се на оригиналните, метални играчки за елха в най-разнообразни геометрични форми. Използвайте подаръците като част от декорацията. Защо ще прекарвате толкова време в опаковане на подаръци до съвършенство, ако няма да ги изкарате на показ. Сложете ги по протежение на вътрешното стълбище, лесна идея, която е толкова шик. Опаковайте подаръците в тапет вместо в опаковъчна хартия. Особено ако имате важни гости и подаръкът трябва да изглежда изтънчено. Малко по-скъп вариант, но ще избирате сред невероятни десени и цветове. Тапетът има един плюс, къса се трудно, така че няма да има нужда да лепите кръпки по подаръците.

Не се страхувайте от изкуственото коледно дърво. Ако живото дърво прави от всекидневната ви пълна бъркотия и каша, не се чувствайте длъжни да сложите такова. Няма да споменаваме и колко по-лесно е украсяването на изкуствено дърво.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.