През последните няколко години така актуалният индустриален дизайн в дизайна набра популярност и лесно се вижда защо. Стилът обединява чарът на нещо старо с префиненият модерен елемент на новото. В същността си е перфектният компромис. Независимо от това има едно не малко грешно схващане, което пречи на стила да се наложи като стандарт в домакинствата.

Когато си представим този дизайн, обикновено в ума ни изникват картини на големи халета с огромни прозорци и много сурови тухлени стени. Тези от вас, които не обитават жилища от градски тип, може би си мислят, че домовете им са прекалено традиционни, за да издържат на изискванията на индустриалния стил. Тук сме, за да ви опровергаем и да ви кажем, че всяка стая може да се възползва от предимствата на този стил.

Започнете с цветове в неутралната палитра!

[amazon_link asins=’B071DWBLBT,B01AROLGPG,B01E3MMZBW’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’d453f6bc-c992-11e7-b29a-837ade7baa1d’]

Едно от първите неща, които ще забележите при този индустриален привкус, е че няма да откриете експлозии от ярки цветове. Вместо това този дизайн е базиран на неутралните цветове, за да създаде усещането за чистота. Припомнете си това, когато стигнете до избора на цветове. Добре е да знаем, че не всички неутрални цветове са равнопоставени в този избор. Предпочетени са по-топлите нюанси, за да създадат уют в иначе стилизираната обстановка. Това е така, понеже тези тонове съдържат доста кафяво и тъмно кафяво. Комбинирайте тези нюанси с аксесоари от естествен произход като акценти.

Не забравяйте, че те също спадат към неутралните елементи. Ако сте достатъчно големи късметлии да живеете в дом с дървен под или запазени тухлени стени, то те със сигурност трябва да заемат централно място в интериора на помещението. Дори да не разполагате с тези преимущества, все пак можете да вложите в интериора аксесоари от дърво, камък и стомана. Опитайте се да махнете ненужните прегради и преградни стени, за да получите този открит архитектурен план на хале, е може би в по-скромни размери.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.