Приятели, за вас днес събрахме колекции стилни висящи саксии за закрити помещения! Защото висящите саксии у дома са новият интериорен хит. Има толкова много начини да изложим домашните цветя по красив начин. Изберете вашият начин от нашите предложения.

Елегантност в геометрични форми

Наличен в три различни размера, предназначени за въздухолюбиви растения, изключителните висящи саксии в геометрични форми са все още хит. Могат да висят от тавана или да бъдат заковани за стената.


[amazon_link asins=’B01ARNPOT6,B073B59797,B0765TVLGV,B01KCOD6TU,B00XJGJW56,B01A8BEZB0,B01FE16GD4′ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’0c9164b6-c993-11e7-ade8-03af3e94717a’]

Саксията-крушка

Това е доста лудо решение, но тези празни електрически крушки са просто идеалните висящи саксии за светлолюбивите растения от семейството на кактусите и биха се вписали във всеки интериор.

Пряка видимост

Това е своеобразен стенен терариум за цветя. Този дизайн е великолепен за бяла стена, особено ако групирате повече саксии. Много лесно се монтира и демонтира с подходящите инструменти за закрепяне.

Оазисът на спокойствието

Останете модерни и изберете медна саксия. За да създадете вашият оазис, групирайте няколко от тези, дори добавете малко цветно фолио, за да направите вида им още по-съвременен.

Втора употреба

Култивирайте билки и цветя в разноцветни саксии. Тези обаче са направени от стари пана за билбордове в различни цветове, дори имат приспособени дупки за добавяне на компостиране и оттичане на вода. Когато не са в употреба могат да бъдат сгънати и прибрани- доста лесно, нали?

Ярки и смели

Живите и ярки цветове на керамичните саксии са като голяма доза свежест инжектиране в дома ви. Изберете смели цветове, за да сте сигурни, че саксиите ви ще оберат овациите.

Мислете на дребно

Няма прекалено малко местенце за тези миниатюрни саксии, направени от съвременен материал с деликатен месингов обков.

В микса

Смесете различни стилове, саксии и текстури, за да постигнете максимално въздействие.

Ретро чар

Окачете плетените поставки за саксии по отделно или ги групирайте, за да ги направите притегателен център в помещението. Те носят онова ретро усещане от 70-те – спокойствие и свобода.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.