Приятели, това са най-горещите тенденции за 2016г., които влияят на декорацията, на начина по-който се чувстваме и на функциите на външните пространства. Пролетта най-накрая е тук и е време да започнем да гледаме напред към по-високите температури и хубавото време, което е най-добре да прекараме навън! Тенденции за градината 1Това означава, че, ако сте късметлия и живеете в къща с двор или най-малко един вътрешен двор, сега е моментът да планирате вълнуващи начини да обновите вашето открито пространство. Без значение от сезона или региона, откритите пространства винаги са желано допълнение и увеличават общата стойност на всеки дом. Така че нека да разгледаме някои от най-горещите тенденции при живота на открито за 2016г.!

Тенденции за градината 91. Готвене и хранене под звездите
Концепцията за готвене на открито нарастна до изцяло ново ниво. Не говорим за обикновеното барбекю и една торба с въглища. Външните кухни, оборудвани с всичко, включително и кухненски мивки, кофи за боклук, шкафове (и дори фурни за пица!) са по-желани от всякога. Друга популярна функция, наличието на пещ или камина е чудесно допълнение към двора във вашия дом – веднага превръща външните пространства в място, където всеки иска да бъде! Възползвайте се максимално от красивото си открито пространство – двор или градина – пригответе вкусни ястия и ги споделете с приятелите и семейството си. Тези разширения на дома предлагат идеална възможност да се насладите в максимална степен на един прекрасен ден.

Тенденции за градината 2

2. Разкрасете предната веранда или градина със приятни удобства
Направете вашия дом още по-прекрасен за още по-забавно време в любимото ви открито пространство – чрез добавяне на затоплящи функции. Нека бъде светлина! Добавете стил и източници на светлина с фенери, свещи, факли, стенни лампи или други осветителни тела. Градински лампи могат да озаряват откритото пространство по всеки един повод, от големи семейни барбекюта интимна атмосфера в задния двор… Те добавят елемент на красота и сигурност на вашата градина.

Тенденции за градината 3

3. Събудете откритото пространство като добавите цвят
Добавете повече цвят на вашата градина, като боядисате оградите, беседката или дори къщата! Озарете вашия двор с цвят, който допълва екстериора на вашия дом и добавете насаждения. Един свеж слой боя е лесен и достъпен начин да се даде нов живот на откритото пространство. Изберете нюанс, който се слива с вашата къща или градина, или експериментирайте смело с неочакван нюанс. Каквото и да изберете, правилния цвят може да бъде точно това, от което вашият двор се нуждае.

Тендеции за градината 8

4. Кът за почивка и никаква работа
Време е просто да седнете и да се отпуснете – това не е лукс. Не е изненада, че една от най-бързо развиващите се тенденции е създаването на външни пространства, които няма да се налага да поддържате, а просто да им се наслаждавате! Днес ние можем да създадем цялата красота в нашия заден двор, двор, градина, край басейна или на верандата. Направете внимателен подбор на растенията и градинската мебел, която ще издържи цяла година и няма да е нуждна почти никаква поддръжка освен от време на време да избършете с кърпа.

Тенденции за градината 55. Извадете навън всички предмети от интериора
Може би една от най-горещите тенденции при живота на открито е създаването на открити дневни, които функционират като разширение на вашия дом. Превърнете всяко открито пространство в стилен и удобно, което следва стила на къщата ви. Не става въпрос за поставяне на маса за хранене във вътрешния двор. Направете го така, че наистина да се чувствате като в „стая“, чрез добавяне на мебели за сядане, на килими, възглавници, одеяла… Всичко, което имате вътре, можете да го имате и навън!

Тенденции за градината 10

Източник: www.archilovers.com

Вдъхновете се с още идеи за градината или двора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.