Ако искате да имате супер впечатляваща всекидневна, тухлената стена е лесен начин да го постигнете.

Тухлената стена е прелестен елемент, който лесно се вплита във всеки интериорен стил. Независимо дали искате по-индустриално излъчване, Сканди-шик дизайн или рустикален вайб у дома, тухлената стена е незаменим елемент.

Тя придава автентичност на помещението. Ако изберете естественият керемидено червен нюанс на тухлата, акцентът ще е върху топлината и уюта в помещението. Такъв тип тухлена стена ще откриете в много кухни например, защото наистина дава щипа пикантност на интериора.

Неутрално сивата тухлена стена пък, ще ви позволи да се развихрите и ще изкара на преден план индивидуалността на интериора, който сте избрали за всекидневната.

Ако имате френски прозорци и добра гледка през тях, червеникавата тухлена стена, ще ви позволи да поканите природата да стане част от декора. Почувствайте се навън, вътре! Превърнете всекидневната в своеобразен оазис от топли цветове и растителност!

Тухлената стена може да бъде в два цвята- червена с подчертано бели фуги например. Това ще ви даде идеалният фон за една прелестна домашна библиотека по протежението и.

Тухлената стена е верният избор ако имате камина! Това би направило интериора неповторимо уютен и топъл.

Друг интригуващ похват, за да направите тухлената стена акцент, е да я осветите с LED ленти отстрани. Така ще получите перфектно обособяване на кът за кафе например!

Тухлената стена в сиво е далеч от скучна! Особено ако сте заложили на индустриалното излъчване на дома. Сивата тухлена стена е истински приятел на килимите от изкуствена кожа и всякакви пухкави елементи.

Тухлената стена в сиво може да се комбинира с много сурови, метални елементи в декора.

Ако пък сте на вълна Рустик атмосфера, можете да комбинирате червената тухлена стена с черно-ял артуърк и мебели в шоколадово кафяви нюанси.

Тухлата е отличен избор и за интериор в който има много дървени елменти.

Източник:http://www.home-designing.com/exposed-brick-feature-wall-living-room-decoration-ideas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.