Креативният дизайн на този лофт се крие в историята на помещението! Малък цех, по-късно арт галерия, а сега прелестен апартамент на две нива, този дом е истинско бижу.

Дело на полско дизайнерско студио, креативната трансформация на интериора има за цел да обедини любими декоративни идеи. Те са взаимствани от стила на апартаментите тип студио, където вместо отделни помещения, са обособени зони с различно предназначение и декор.

Иновативното тук е, че този лофт е проектиран изненадващо сполучливо, както по вертикалата така и хоризонтално. Интериорът му има специфична енергия, която едновременно ще ви накара да се чувствате релаксирани, но и ще ви зареди с енергия и нови сили!

Креативната нотка е в организацията на пространството. То, може да бъде разглеждано като едно цяло, но когато имате нужда да ви осигури необходимото уединение.

Лофтът предлага много възможности. Можете да го превърнете в парти зона или място за почивка, както и да е незаменим домашен офис с неподправен интериор.

На практика този дом е с толкова пленителен и мултифункционален интериор, че няма да искате да го напускате често.

Дизайнът му, определено ще издържи проверката на времето. Освен че е супер просторен, този лофт е декориран и обзаведен с доста скромен бюджет. Всеки детайл е креативно вплетен в един съвършено уютен интериор.

Откриваме лек индустриален вайб в голата тухлена стена, която приютява бохо колекция от фотографии с различен дух. Бохемското излъчване на лофта се допълва от изобилие от стайни растения и зеленина.

Можете да се отпуснете в люлката- хамак , да пиете чай край камината, галейки домашната котка, или да се изтегнете с любима книга в къта за четене край панорамния прозорец!

Второто ниво на лофта, ви отвежда в свежата спалня и малък домашен офис кът. Всичко това окъпано в естествена светлина благодарение на двата прозореца на тавана!

Грабнете си идея от тази супер уютна амалгама от стилове и креативни решения!  

Източник:http://www.home-designing.com/creative-uplifting-loft-renovation-with-before-and-after-shots

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.