Със сигурност ще изпитате глад за луксозен интериор у дома, щом зърнете тези невероятни вили в Турция! Дизайнът, визията и проектите, и на двете са дело на Ясмин Коджа.

Орехово дърво и акценти от варовикова скала деликатно са обгърнали стените.

Луксозното излъчване на интериора се подхранва от златните акценти в осветителните тела и дръжките на вратите, както и в медната камина!

Тези луксозни домове са проектирани на голяма площ и имат внушителен декор, който да я запълни по най-изискания начин.

Ще откриете приказно красиви, богато обзаведени всекидневни, великолепни бани, а първата вила притежава неустоим вътрешен двор- сърцето на дома в случая!

Вътрешният двор на този супер луксозен дом, е създаден с цел да се съхрани старо орехово дърво. Архитектът, решава да запази красивия орех като изгради вилата около него, оставайки го в прегръдката на дома.

Живият орех, вдъхновява голяма част от луксозната атмосфера и изтънчените съвременни елементи в дома. Дори шарките на килима във всекидневната, са сякаш продължение на ореховите клони.

Интериорът е стилен, изчистен с изобилие от дървени елементи- ламперия по стените и трапезария изцяло от дърво. Луксозните дизайнерски осветителни тела, карат всяко помещение да изглежда префинено и минималистично.

Кухнята притежава невероятен метален кухненски остров, който определено има „уау“ ефект!

Златните му отблясъци я превръщат в луксозен оазис!

Извитият ствол на домашния орех е вдъхновил дори парапета на вътрешното стълбище!

Магичният двор, може да бъде съзерцаван от всяко място в къщата.

Луксозни спални ни посрещат на втория етаж ! Спалнята е с гръб от варовикова скала, а златните осветителни тела и придават автентично излъчване.

Мебелите са с изумителен дизайн, обли форми и земни цветове. LED осветлението, не оставя тъмни и скрити пространства в интериора. Луксозната атмосфера, се дължи на деликатната осветеност на библиотеките, рафтовете дори стълбите към второто ниво на къщата.

Източник:http://www.home-designing.com/2-exquisite-turkish-villas-that-make-you-hunger-for-luxury

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.