Обзавеждането и проектирането на микро апартамент, може да се окаже стресираща и трудна задача. Тук, ние идваме на помощ с една колекция от микро домове с площ от 30 кв.м. !

Тези микро студия, са истински извор на вдъхновение, чрез който се надяваме да ви помогнем с декорацията на малкия дом по най-добрия начин!

Разглеждаме декора в сиво-зелената гама на тези отлично проектирани микро пространства, но ще откриете, че не липсват цветни акценти.

Осветлението и вградените модулни мебели имат огромен принос към изтънченият им уютен интериор.

Тези микро домове имат впечатляващ отворен план, което позволява отличен преход от кът в кът, особено заради координираните цветни схеми и акценти.

Липсата на площ, не бива да се разбира като липса на стил или комфорт и тази колекция го доказва!

В първото микро студио, погледът ни е прикован от шикозен килим, който обединява цветните мотиви в апартамента.

Този малък дом има изтънчена атмосфера. Плюшеният диван в наситено маслено зелено, топлите кафяви акценти и медни елементи в присъствието на черни мраморни плотове, внасят шикозност в интериора.

В този микро интериор, може да се насладите на цветната координация на елементи, която споменахме. Тя успява да обособи отделни кътове, но и да осигури усещане за единство в декора.

Надникваме и в микро декора на един апартамент в сивата гама! Ако сте почитатели на монохромните решения, този дом ще ви допадне.

Стилен силует, без излишна помпозност и бляскави акценти. Единственият цветен акцент идва от интригуващият дизайн на двойното бюро от светло естествено дърво.

То разбира се е мултифункционално- плот, бюро или рафт, изборът е ваш!

С площ от едва 29.7 кв.м този микро дом е с пленителна ботаническа тема в декора.

Интериорът е в зелено и бяло, а обзавеждането е изработено по поръчка.

Отличното цветно зониране, е обособило снежнобяла кухня със златни акценти, коридор и спалня в зелено и кокетен хол с ботанически принт на стената.

Източник:http://www.home-designing.com/homes-under-30-square-metres-design-tips-for-tight-spaces

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.